Ετοιμαστείτε! Το Sex And The City επιστρέφει...

Οι θαυμαστές της επιτυχημένης σειράς Sex and the City προετοιμάζονται για να απολαύσουν την τηλεοπτική σειρά στην οποία το κύριο πρόσωπο θα είναι η Κιμ Κατράλ, ως Σαμάνθα Τζόουνς.

Η 60χρονη Κιμ Κατράλ όλο αυτό το διάστημα βρίσκεται πολύ κοντά στους θαυμαστές της σειράς. Όλοι τους ήθελαν να δουν ένα spin-off (τι προηγήθηκε από την αρχική σειρά) στο οποίο το κύριο πρόσωπο θα ήταν η αγαπημένη τους Σαμάνθα.

«Είμαι πολύ κολακευμένη και συγκινημένη. Ανυπομονώ να επιστρέψω και να σας κάνω να γελάσετε» έγραψε η ηθοποιός στον λογαριασμό της στο Twitter.

Σύμφωνα με το hollywoodlife στη νέα σειρά θα δούμε και τις άλλες τρεις συμπρωταγωνίστριες της Κιμ, την Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, την Κρίστιν Ντέιβις και την Σύνθια Νίξον.

Παρότι δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί ότι το τηλεοπτικό δίκτυο ΗΒΟ θα προχωρήσει στην παραγωγή της σειράς ήδη η ιδέα έχει ενθουσιάσει τα εκατομμύρια των θαυμαστών του Sex and the City, οι οποίοι ανυπομονούν να δουν την Κάρι, την Μιράντα, την Σάρλοτ και την Σαμάνθα σε νέες περιπέτειες. Η τελευταία φορά που η γυναικοπαρέα συνυπήρξε ήταν το 2010 όταν πρωταγωνίστησαν στην δεύτερη κινηματογραφική ταινία του Sex and the City.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ