Άλλο ένα διαζύγιο - βόμβα: Τίτλοι τέλους για Καρντάσιαν - Γουέστ

Ακόμα ένα διαζύγιο έρχεται να ταράξει τα νερά της showbiz: Αυτό της Κιμ Καρντάσιαν και του Κάνιε Γουέστ, καθώς σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της βρετανικής εφημερίδας The Sun, «οι φίλοι τους λένε ότι ο γάμος της Κιμ και του Κάνιε έχει τελειώσει».

Δύο είναι τα στοιχεία που επικαλείται η εφημερίδα: Το πρώτο είναι η εμφάνιση της Κιμ χωρίς το δαχτυλίδι του γάμου της αλλά και η απουσία του Κάνιε από το χριστουγεννιάτικο πάρτι των Καρντάσιαν, έπειτα από ρητή απαγόρευση της Κιμ!

Το επίμαχο στιγμιότυπο με την Κιμ χωρίς το δαχτυλίδι της

Οι φήμες για τον χωρισμό τους βγαίνουν δύο χρόνια μετά από τον γάμο τους. Φαίνεται ότι οι τελευταίες περιπέτειες του ζευγαριού οδήγησαν τη σχέση τους σε μεγάλη ρήξη, καθώς πριν από λίγο καιρό η Κιμ έπεσε θύμα ενόπλων που την λήστεψαν στο Παρίσι, ενώ ο Κάνιε οδηγήθηκε σε ψυχιατρική κλινική έπειτα από νευρικό κλονισμό που υπέστη.

«Ο γάμος της Κιμ και του Κάνιε έχει τελειώσει. Είναι αδιέξοδο. Δεν τον ήθελε στο Χριστουγεννιάτικο πάρτι της μαμάς της. Την Παρασκευή πήγαν την Νορθ να δει τον Καρυοθραύστη, αλλά σχεδόν δεν μίλησαν καθόλου μεταξύ τους. Η ένταση ήταν εμφανής, Κανείς δεν είναι χαρούμενος τώρα. Ο Κάνιε πέρασε τα Χριστούγεννα μαζί τους για να είναι τα πράγματα όσο πιο φυσιολογικά γίνεται για τα παιδιά, αλλά είναι απλά θέμα χρόνου. Το μόνο που τους κρατά μαζί είναι τα παιδιά», δήλωσε η πηγή στην Sun.

Ωστόσο εκπρόσωπος της Καρντάσιαν διέψευσε πλήρως αυτά τα σενάρια, τονίζοντας ότι “η ιστορία είναι ψεύτικη! O Kanye ήταν στο party».