Οι ερωτήσεις που αποφεύγει να απαντήσει ο σύντροφος του Τζορτζ Μάικλ

Την ώρα που φουντώνουν οι φήμες ότι είχε χωρίσει από τον σύντροφό του Φαντί Φαουάζ πριν από 18 μήνες νέα ερωτήματα προκύπτουν από τις έρευνες των αστυνομικών άρχων για το θάνατο του Τζορτζ Μαικλ.

Οι φίλοι του Τζορτζ Μάικλ απαιτούν απαντήσεις από τον Φαουάζ, ο οποίος έχει πει αλληλοαναιρούμενα πράγματα αφότου βρήκε τον σταρ της ποπ νεκρό στο κρεβάτι του, την ημέρα των Χριστουγέννων.

Η εφημερίδα The Sun ζήτησε από τον Φαουάζ να απαντήσει σε πέντε ερωτήσεις, λίγο μετά την τελευταία του δήλωση ότι το βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων κοιμήθηκε στο αυτοκίνητό του, την ώρα που ο Τζορτζ Μάικλ, στα 53 του, πέθαινε μόνος.

Αλλά ο 40χρονος hair stylist που έγινε φωτογράφος αρνήθηκε να απαντήσει και όλοι το θεωρούν ύποπτο.

Κι όλα αυτά την ίδια στιγμή που οι φίλοι του ποπ σταρ αποκαλούν τον Φαουάζ «βδέλλα» και ισχυρίζονται ότι είχαν χωρίσει από το 2015.

Οι πέντε ερωτήσεις που θα έπρεπε να έχει απαντήσει ο σύντροφος του Τζορτζ Μάικλ:

  • Ηξερες ότι ο Τζορτζ έπαιρνε ναρκωτικά μέχρι τον θάνατό του; Ποιος τον προμήθευε με τα ναρκωτικά;
  • Κοιμήθηκες στ’ αλήθεια στο αυτοκίνητό σου τη χειμωνιάτικη νύχτα που πέθανε, και γιατί;
  • Ποιος χάκαρε τον λογαριασμό σου στο Twitter; Ανέφερες το πρόβλημα που υπήρχε;
  • Ησουν σε σχέση με τον Τζορτζ όταν πέθανε;
  • Γιατί οι φίλοι τού Τζορτζ σε κατηγορούν ότι συμπεριφέρεσαι σαν βδέλλα;

«Ο Φαντί ήταν μια βδέλλα από την αρχή», είπε ένας φίλος του ποπ σταρ. «Ο Τζορτζ κάποια στιγμή το συνειδητοποίησε, αλλά εσκεμμένα το αγνοούσε, γιατί ήταν ευγνώμων που είχε τη συντροφιά τού Φαντί. Ο Τζορτζ στηριζόταν σε πολλά πράγματα στον Φαντί. Αλλά χώρισαν πριν από 18 μήνες».