Τζόνι Ντεπ για Άμπερ Χερντ: Θέλει να επωφεληθεί από το διαζύγιο

Ο χολιγουντιανός σταρ, Τζόνι Ντεπ κατηγορεί  την πρώην σύζυγο του Άμπερ Χερντ για  εκμετάλλευση του διαζυγίου και της δικαστικής διαμάχης που είναι σε εξέλιξη.
Η Χερντ ανακοίνωσε ότι τα χρήματα που θα πάρει ως αποζημίωση για το διαζύγιο από τον 53χρονο ηθοποιό θα τα διαθέσει σε φιλανθρωπικά ιδρύματα. Αυτό ήταν που πυροδότησε την αντίδραση του Ντεπ που μέσω των δικηγόρων του κατηγορεί την 30χρονη ηθοποιό ότι όλα αυτά τα κάνει για να ενισχυθεί η φήμη της.

«Το αίτημά της είναι εντελώς περιττό με βάση το νόμο και το καταθέτει ως μία τελευταία προσπάθεια για να συγκεντρώσει την προσοχή των μέσων ενημέρωσης και για να ενισχύσει την δημόσια εικόνα της εκμεταλλευόμενη τη σχέση της με τον Τζόνι Ντεπ», δήλωσε η δικηγορική ομάδα του ηθοποιού με έγγραφα που κατέθεσε και τα οποία δημοσιοποίησε το E! News.

«Από την ώρα που ανακοινώθηκε το διαζύγιο, η Άμπερ επεδίωξε να οικοδομήσει μία εικόνα απέναντι στην κοινή γνώμη. Η Άμπερ προσπαθεί να στρέψει πάνω της εκ νέου την προσοχή των μέσων ενημέρωσης καταθέτοντας αυτήν την περιττή πρόταση. Η αίτησή της δεν είναι μόνο μια κραυγαλέα προσπάθεια να επεκτείνει τα δεκαπέντε λεπτά της δημοσιότητας αλλά με τον τρόπο αυτόν σπαταλάει τον χρόνο και τους περιορισμένους πόρους του Ελεγκτικού Συμβουλίου».

Όπως σημειώνει το marie claire μέχρι στιγμής οι δικηγόροι της Χερντ δεν έχουν απαντήσει. Ωστόσο εάν τελικά κερδίσει την δικαστική διαμάχη και λάβει τα 7 εκατ. δολάρια τα οποία λέει ότι θα δωρίσει σε φιλανθρωπικά ιδρύματα, τότε σίγουρα δεν είναι χάσιμο χρόνου όλη αυτή η προσπάθεια.