Οι "κροίσοι" του Survivor: Πόσα χρήματα παίρνουν παίκτες & παρουσιαστής;

To να αφήνεις την άνεση του σπιτιού σου για τη μάχη για την επιβίωση στα νησιά του Αγίου Δομίνικου, σίγουρα δεν αποτελεί “dream come true” για κανέναν. Ωστόσο όταν αυτή η μάχη για την επιβίωση, μετατρέπεται σε reality show, τότε το Survivor αποτελεί -τουλάχιστον οικονομικά- “όαση” για τους επώνυμους συμμετέχοντες.

Πέρα από το έπαθλο των 100.000 ευρώ στο νικητή, η παραγωγή του τηλεοπτικού σταθμού “ΣΚΑΪ”, όπως είναι λογικό, οφείλει να τους αποζημιώσει ανάλογα.

Πόσα χρήματα παίρνουν οι παίκτες και ο παρουσιαστής για να βρίσκονται στην Δομινικανή Δημοκρατία;

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του περιοδικού “youweekly”, οι επώνυμοι παίκτες του Survivor κερδίζουν για τη συμμετοχή τους στο παιχνίδι κάθε εβδομάδα 2.000 ευρώ, δηλαδή 8.000 ευρώ το μήνα! Πραγματικά μια περιουσία, ειδικά για τις εποχές που ζούμε. Χρήματα μάλιστα που ίσως κανείς από αυτούς δεν έχει συγκεντρώσει σε ολόκληρη τη ζωή τους, ή τουλάχιστον κάποιοι από αυτούς.

Όσο για τον παρουσιαστή, Σάκη Τανιμανίδη, παρά τα αρνητικό σχόλια που μέχρι στιγμής δέχεται, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα του “youweekly”, για κάθε επεισόδιο του Survivor που προβάλει ο ΣΚΑΪ, κερδίζει το ποσό των 5.000 ευρώ!

survivor-2-620x420

Δεδομένου του ότι ο τηλεοπτικός σταθμός προβάλει 4 επεισόδια την εβδομάδα, δηλαδή 16 το μήνα, ο Σάκης Τανιμανίδης θα κερδίζει το αστρονομικό ποσό των 80.000 ευρώ το μήνα!