Όταν η δολοφόνος του Κιμ Γιονγκ Ναμ έκανε τα "γλυκά μάτια" στο facebook

Και όμως δεν είναι τόσο αθώα όσο φαίνεται!

Η βασική ύποπτη για την δολοφονία του Κιμ Γιονγκ Ναμ ποζάρει στο facebook και παραπλανεί με το αθώο βλέμμα της.

Την στιγμή που η Μαλαισία έχει ζητήσει από την Interpol να κινητοποιηθεί για τον εντοπισμό των τεσσάρων υπόπτων για την δολοφονία του ετεροθαλούς αδελφού του Κιμ Γιονγκ Ουν βγήκαν στο φως της δημοσιότητας οι φωτογραφίες της.

Η μελαχρινή, ψηλή καλλονή, με όνομα προφίλ στο Facebook «Ruby Ruby» φαίνεται τελικά να έχει μεγάλη αδυναμία στα μπλουζάκια με funky λογότυπα, όπως «LOL».

Ένα τέτοιο λευκό μπλουζάκι φορούσε όταν δηλητηρίαζε τον αδερφό του Βορειοκορεάτη ηγέτη, ένα τέτοιο κι όταν λίγες μέρες πριν τη δολοφονία πόζαρε στο Facebook.

Πάντως η ίδια όταν συνελήφθη από τις αρχές για τη δολοφονία του Κιμ Γιονγκ Ναμ, δήλωσε ότι πίστευε πως συμμετείχε σε γυρίσματα τηλεοπτικής φάρσας, σύμφωνα με ρεπορτάζ του BBC.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο  ετεροθαλής αδερφός του ηγέτη της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν έχασε τη ζωή του, στο αεροδρόμιο της Κουάλα Λουμπούρ, την προηγούμενη εβδομάδα. Τόσο Νοτιοκορεάτες, όσο και Αμερικανοί αξιωματούχοι δηλώνουν ότι πρόκειται για σχέδιο δολοφονίας το οποίο υλοποίησαν πράκτορες της Βόρειας Κορέας.

Τα τελευταία τραγικά λεπτά του Κιμ Γιονγκ Ναμ