Η Στέλλα ΜακΚάρτνεϊ τίμησε τον Τζορτζ Μάικλ στην εβδομάδα Μόδας του Παρισιού

Η διάσημη σχεδιάστρια μόδας Στέλλα ΜακΚάρτνεϊ παρουσίασε τη νέα της συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2017 στο Fashion Week που πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι. Η βρετανίδα σχεδιάστρια στο κλείσιμο της επίδειξής της θέλησε να τιμήσει το διάσημο τραγουδιστή Τζορτζ Μάικλ, που έφυγε από την ζωή τα Χριστούγεννα σε ηλικία 53 ετών.

Όπως είναι γνωστό ο Τζορτζ Μάικλ είχε άμεση σχέση με τη βιομηχανία της μόδας. Όλοι γνωρίζουμε το ιδιαίτερο στυλ του μεγάλου τραγουδιστή, δεν περνούσε ποτέ απαρατήρητο. Μέχρι και στα βιντεοκλίπ του έκανε συνεργασίες με διάφορα supermodels όπως η Ναόμι Κάμπελ, η Σίντι Κρόφορντ, η Κρίστι Τέρλινγκτον, η Λίντα Εβανγκελίστα, η Τατιάνα Πάτιτζ. Τις διάλεγε για πρωταγωνίστριες και αυτό είχε σημαδέψει ακόμα και την ποπ κουλτούρα. Το βιντεοκλίπ του “Freedom 90”, που έμεινε στην ιστορία και έγινε μεγάλη επιτυχία έγινε με τη συμμετοχή των top mondels.

Η Στέλλα ΜακΚάρτνεϊ πήρε την πρωτοβουλία να τον τιμήσει σε ένα χώρο που αγάπησε, αφήνοντας κι εκεί το στίγμα του. Αντί για το συνηθισμένο φινάλε, ακούστηκε το τραγούδι «Faith» του Βρετανού τραγουδιστή σε διασκευή. Τα μοντέλα τραγούδησαν και χόρεψαν στην πασαρέλα και μαζί τους παρότρυναν και τους θεατές που χειροκροτούσαν με συγκίνηση. Επίσης σχημάτισαν ένα κύκλο και με τα χέρια υψωμένα φώναξαν επανειλημμένα «Faith. Love» (Πίστη. Αγάπη).

Στο βίντεο που ακολουθεί απολαμβάνουμε κάποια από τα συγκινητικά  στιγμιότυπα