Το πουλάει το σπίτι η Αθηνά Ωνάση...

Την πολυτελή βίλα στο Γουέλινγκτον στην Φλόριντα των ΗΠΑ πουλάει η Αθηνά Ωνάση. Φαίνεται η εκατομμυριούχος απόγονος του Αριστοτέλη Ωνάση θέλει να ξεχάσει ό,τι της θυμίζει το πρώην σύζυγο της Αλβάρο. Έτσι αποφάσισε να πουλήσει και το πανάκριβο σπίτι που είχε αγοράσει όσο ήταν παντρεμένη μαζί του.

Λέγεται ότι πρόκειται για το σπίτι μέσα στο οποίο η χρυσή κληρονόμος έπιασε τον άντρα της να την απατά με μια ξανθιά καλλονή. Τώρα θέλει να ξεφορτωθεί το σπίτι που γι’ αυτήν συμβολίζει τη δυσάρεστη ανάμνηση που της στοίχισε τον γάμο της.

Η τιμή που το αγόρασε η Αθηνά Ωνάση δεν έγινε γνωστή, με κάποιους να λένε ότι κόστισε 5 εκατομμύρια δολάρια. Πάντως, σύμφωνα με την Page Six της New York, στο πωλητήριο αναγράφεται το ποσό των 3.250.000 δολαρίων. Το οίκημα βρίσκεται μέσα σε ένα πανέμορφο χώρο σχεδόν τεσσάρων στρεμμάτων είναι συνολικού εμβαδού 480 τετραγωνικών. Η κατασκευή του χαρακτηρίζεται τουλάχιστον πολυτελής.

Φαίνεται, λοιπόν ότι η Αθηνά θέλει να διαγράψει τις κακές αναμνήσεις από τον αποτυχημένο γάμο της και να κάνει μια καινούργια αρχή.

on1 on2_0