Ξέσκασε στις Άλπεις ο Ουίλιαμ- Παρέα με ξανθιά καλλονή

Το έριξε έξω ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ το Σαββατοκύριακο καθώς θέλησε να αποδράσει από τις οικογενειακές του υποχρεώσεις και να διασκεδάσει παρέα με τους φίλους του- και όχι μόνο – στις Άλπεις.


Μάλιστα εντύπωση προκάλεσε το χρονικό σημείο που επέλεξε ο 34χρονος πρίγκιπας να απουσιάσει, καθώς έχασε την κυριακάτικη τελετή της Κοινοπολιτείας, όπου το παρών έδωσε σύσσωμη η βασιλική οικογένεια, εκτός από τον ίδιο και την σύζυγο του Κέιτ Μίντλετον, η οποία έμεινε με τα δύο τους παιδιά.

Αυτή η απουσία του Ουίλιαμ ενισχύει τα σχόλια που τον θέλουν να αποφεύγει τα πριγκιπικά του καθήκοντα.

 
Ο Ουίλιαμ πάντως, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες, ήταν ιδιαίτερα κεφάτος, ενώ στην παρέα του βρέθηκε μεταξύ άλλων και το μοντέλο από την Αυστραλία, Σόφι Τέιλορ.




Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ της Daily Mail, ο δεύτερος πρίγκιπας στη διαδοχή του βρετανικού θρόνου διασκέδασε με τους φίλους του σε γνωστό νυχτερινό κέντρο ως τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ωστόσο, το διάλειμμα του Ουίλιαμ δεν κράτησε περισσότερο από δύο ημέρες, καθώς μετά το τέλος του σαββατοκύριακου επέστρεψε στην σύζυγο του Κειτ  και τα δύο τους παιδιά, πρίγκιπα Τζορτζ και πριγκίπισσα Σάρλοτ.