Βαρετοί οι σέξι ρόλοι για την Σάλμα Χάγιεκ - «Δεν πιστεύω στο Botox, θέλω να γεράσω»

Απολύτως συνειδητοποιημένη για τα σημάδια από το πέρασμα του χρόνου, εμφανίστηκε η 50χρονη, πλεον, Σάλμα Χάγιεκ σε συνέντευξη που παραχωρησε στο “DuJour”, επισημαίνοντας τόσο πως έχει βαρεθεί τους σέξι ρόλους, όσο και πως θα την ενθουσίαζε να υποδυθεί ακόμα και την γιαγιά. Όπως υπογραμμίζει η διάσημη ηθοποιός, το Botox δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση, επιλογή για την ίδια, καθώς θέλει να γεράσει με χάρη!

«Μερικές φορές όσο μεγαλώνεις παίρνεις καλύτερους ρόλους. Θα ήθελα να παίξω τη μητέρα, θα με ενθουσίαζε να παίξω τη γιαγιά. Πόσο βαρετό θα ήταν να παίζω σέξι ρόλους για την υπόλοιπη ζωή μου. Νομίζω ότι θα αυτοκτονούσα» ανέφερε μεταξύ άλλων, στο DuJour, η ηθοποιός.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε στο περιοδικό, θέλει να γεράσει με χάρη, δηλαδή χωρίς να καταφύγει σε ενέσιμες θεραπείες ομορφιάς. «Δεν πιστεύω στο Botox», ισχυρίστηκε, ενώ συμπλήρωσε: «Ακούστε, αν υπήρχε κάτι που θα μπορούσες να κάνεις για να διατηρήσεις την ομορφιά σου, θα το έκανα. Αλλά είμαι ερωτευμένη με τον σύζυγό μου και θέλω να μοιάζω με αξιαγάπητη κυρία στα 70 μου. Θέλω να με κοιτάζει και να σκέφτεται ”ΟΚ”, το κορίτσι μου μεγάλωσε τώρα, αλλά είναι ακόμη όμορφη».

17126226_1866180176957525_8800142476288458752_n