Πωλείται για 58 εκατ. δολάρια το εκπληκτικό ρετιρέ του Στινγκ - "Βλέπει" στο Σέντραλ Παρκ

Το ονειρικό ρετιρέ του Στινγκ  με θέα το Σέντραλ Παρκ πωλείται έναντι 56. εκατ. δολαρίων. Το ρετιρέ βρίσκεται στο δυτικό Σέντραλ Παρκ.

Ο Στινγκ και η σύζυγός του Τρούντι Στάιλρ, βγάζουν λοιπόν στο σφυρί το υπερπολυτελές διαμέρισμα τους γιατί θέλουν να μετακομίσουν στα νότια του Σέντραλ Παρκ, όπου έχουν ήδη αγοράσει ένα διαμέρισμα.

Το όπου βρίσκεται το διαμέρισμα θεωρείται από τα πιο κοσμοπολίτικα και το ζευγάρι κατέβαλε το 2008 περίπου 26 εκατ. δολάρια για να το αποκτήσει.

Το διώροφο ρετιρέ του σπιτιού ξεπερνάει τα 1.500 τμ, καταλαμβάνει τον 16ο και 17ο όροφο, έχει τρία υπνοδωμάτια με πέντε μπάνια, διαθέτει μια κύρια σουίτα με δύο dressing room και δύο μπάνια, το ένα εκ των οποίων με μπανιέρα και έχει θέα στο Σέντραλ Παρκ.

Τα δωμάτια είναι σε ήπιους τόνους και διαφέρουν κατά πολύ από αυτά που διέθετε το σπίτι τους στον αριθμό 88 του δυτικού Σέντραλ Παρκ, το οποίο πούλησαν το 2010 για 19 εκατ. δολάρια. Ακόμα διαθέτει μία θερμαινόμενη βεράντα 122 τμ που προστατεύεται από τα αδιάκριτα βλέμματα από έναν θόλο.

Επιπλέον, το συγκεκριμένο διαμέρισμα, που βρίσκεται στον αριθμό 15, διαθέτει μία μεγάλη κουζίνα με δύο ψυγεία, τέσσερις φούρνους και τρία πλυντήρια πιάτων.

Το διαμέρισμα βρίσκεται σε ένα κτίριο που παρέχει πολλές ανέσεις μεταξύ των οποίων βιβλιοθήκη, αίθουσα προβολής, κελάρι κρασιών, εστιατόριο και γυμναστήριο, με αποτέλεσμα τα κοινόχρηστα του σπιτιού να ξεπερνούν τις 10.000 δολάρια μηνιαίως.

sting0 sting1 sting3 sting6 sting9 sting11

stingbz