13 πράγματα που ένας άντρας δε θα παραδεχτεί ποτέ σε μια γυναίκα

Λένε ότι οι γυναίκες κρύβουν ένα μυστήριο μέσα τους. Αλλά τι γίνεται με τους άντρες; Και αυτοί έχουν μυστικά που δε θέλουν να μάθουν ποτέ οι γυναίκες. Δείτε παρακάτω 13 πράγματα που ένας άντρας δε θα σας πει ποτέ.

  1.”Μας αρέσουν τα κορίτσια με αυτοπεποίθηση.”

Οι άντρες βλέπουν τις γυναίκες όπως αντιλαμβάνονται οι ίδιες τον εαυτό τους. Γι’ αυτό προτιμούν να είναι με μια χαρισματική γυναίκα με καμπύλες, παρά με ένα μοντέλο που δεν έχει αυτοπεποίθηση. Είναι δύσκολο να το πιστέψουμε, αλλά η αυτοπεποίθηση κάνει τις γυναίκες πολύ πιο ελκυστικές.

2.”Η εμφάνισή σου είναι σημαντική για μένα.”

Οι άντρες δε νοιάζονται για το αν η αγαπημένη τους είναι ντυμένη με την τελευταία λέξη της μόδας ή όχι. Ο κάθε άντρας θέλει να βλέπει την γυναίκα που αγαπάει με ένα “σέξι σικ” στυλ, το οποίο τις κάνει να φαίνονται σέξι και κομψές, αλλά όχι πρόστυχες. Να θυμάστε ότι οι άντρες αγαπούν με τα μάτια τους.

3.”Δεν ξέρω πώς να το κάνω.”

Το να “είσαι άντρας” είναι πολύ σημαντικό στα μάτια μιας γυναίκας. Γι’ αυτό ακριβώς οι άντρες αναλαμβάνουν οποιαδήποτε δουλειά, ανεξάρτητα από το αν είναι σίγουροι ότι μπορούν να τα καταφέρουν ή όχι. Πρέπει να φαίνονται έξυπνοι και δυνατοί μπροστά στην αγαπημένη τους, ανεξάρτητα από το αν ξέρουν τι να κάνουν ή όχι.

4.”Αισθανόμαστε χαμένοι όταν μας κάνετε ερωτήσεις-παγίδες.”

Οι γυναίκες λατρεύουν να κάνουν ερωτήσεις, όπως “Έχω παχύνει;” Πραγματικά, δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν πόσο απεχθάνονται οι άντρες τέτοιες ερωτήσεις. Αν ένα φόρεμα παχαίνει μια κοπέλα, ο άντρας θα το παρατηρήσει, αλλά θα απαντήσει με τα κομπλιμέντα που εκείνη περιμένει να ακούσει.

5.”Δεν έχω λεφτά να το αγοράσω.”

Οι άντρες είναι ανταγωνιστικοί και αυτό δεν είναι μυστικό. Πίνοντας σε ένα μπαρ, συγκρίνουν τον εαυτό τους με τους φίλους τους και απεχθάνονται να αποδέχονται τις αποτυχίες τους. Ένας άντρας, πολύ απλά, δε μπορεί να πει στην κοπέλα του ότι δεν έχει αρκετά χρήματα.

6.”Ζηλεύω.”

Συνήθως, οι άντρες δεν εκφράζουν τα συναισθήματά τους ανοιχτά. Έτσι, στην περίπτωση που δουν την κοπέλα τους να φλερτάρει με έναν άλλον άντρα, δε θα δείξουν τίποτα. Όμως, η αλήθεια είναι ότι μέσα τους “βράζουν”.

7.”Μου αρέσει η αδερφή/φίλη σου.”

Είναι πολύ απλό: αν πιστεύετε ότι η αδερφή/φίλη σας είναι πολύ όμορφη, τότε το ίδιο πιστεύει και ο φίλος σας. Θα του αρέσει και θα τη σκεφτεί, αλλά ποτέ δε θα πει τίποτα. Είναι χαζό να πιστεύετε ότι η αγάπη σας τον κάνει να μη βλέπει την ομορφιά άλλων γυναικών.

8.”Και εμείς σας περνάμε από τεστ.”

Κορίτσια, αν ένας άντρας σας ζητήσει να βγείτε για φαγητό, μη βιαστείτε να ράψετε νυφικό. Το διακριτικό φλερτ, τα αστειάκια και τα χαμόγελα, είναι απλά ένα σημάδι ότι ενδιαφέρεται για εσάς και όχι ότι θα γίνει ο άντρας σας.

9.”Μας αρέσουν τα κομπλιμέντα.”

Έχουμε συνηθίσει να ακούμε τους άντρες να κάνουν κομπλιμέντα, αλλά η αλήθεια είναι ότι και εκείνοι λατρεύουν να τα ακούν. Χρειάζονται και εκείνοι να ακούν τρυφερά λόγια, όσο και οι γυναίκες. Οι άντρες θέλουν να ξέρουν ότι δεν σπατάλησαν χρόνο άδικα, διαλέγοντας τα σωστά ρούχα πριν σας συναντήσουν.

10.”Μας αρέσουν τα ‘κοριτσίστικα’ πράγματα.”

Ναι, καλά διαβάσατε. Οι άντρες λατρεύουν να περιποιούνται τον εαυτό τους και την επιδερμίδα τους. Επίσης, τους αρέσει να βλέπουν κοριτσίστικες σειρές για να χαλαρώσουν. Απλά το κρύβουν καλά, γιατί “οι άντρες δε θα καταλάβουν”.

11.”Φοβάμαι.”

Ένας άντρας δεν επιτρέπεται να μιλάει για τους φόβους του, σωστά; Όμως, η αλήθεια είναι ότι όλοι έχουμε φόβους. Οι άντρες δε θα μιλήσουν για το φόβο τους για το σκοτάδι ή τις αράχνες, για να μη φανούν αδύναμοι.

12.”Είμαστε ειδικοί στο να κρύβουμε τα συναισθήματά μας.”

Μια ρομαντική ταινία που μπορεί να κάνει κάθε γυναίκα να κλάψει, μπορεί να έχει την ίδια επίδραση στους άντρες. Η μόνη διαφορά, είναι ότι οι άντρες θα πουν ότι αυτά είναι ανοησίες και θα σκουπίσουν κρυφά τα δάκρυά τους.

13.”Δε φεύγουμε χωρίς λόγο.”

Ένας άντρας δε θα φύγει ποτέ, αν ενδιαφέρεται. Δεν κάνει τίποτα χωρίς λόγο. Αν αφήσει μια κοπέλα για την οποία έχει πολλά συναισθήματα, δε μπορεί να το κάνει με τη μία, γιατί αυτή η γυναίκα έχει μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά του.

Πηγή: tilestwra.com