Κάνει η Κιμ Καρντάσιαν χρήση ναρκωτικών (βίντεο);

Χαμός στα social media, μετά από δημοσίευση της βασίλισσας των σέλφι στο snapchat. Στο βίντεο που ανέβασε η Κιμ με σκοπό να προωθήσει την παιδική σειρά ρούχων της “Kids Supply” πολλοί  θαυμαστές της παρατήρησαν στο βάθος του πλάνου, πάνω στο τραπέζι του ξενοδοχείου δύο γραμμές όμοιες με τις γραμμές της κοκαΐνης. Οι φήμες για χρήση ναρκωτικών άρχισαν να αναπαράγονται γρήγορα, αναγκάζοντας την σταρ να προβεί σε δηλώσεις.

Η Κιμ αρχικά υποστήριξε στο twitter πως οι δύο άσπρες γραμμές στο πάνω μέρος του τραπεζιού του ξενοδοχείου δημιουργήθηκαν από γλυκά, τα οποία είχε ακουμπισμένα εκεί. Όμως πολλοί ακόλουθοι του λογαριασμού της δεν πείστηκαν, ενώ ακολούθησαν πολλά καυστικά σχόλια όπως “ναι γλυκά…”  ή “κρατάς την ζάχαρη σε χωρισμένες γραμμές;”.

Να σημειωθεί πως η Καρντάσιαν σε δηλώσεις της το 2010 στο The tonight show είχε πει πως δεν ήταν ποτέ δέσμια του αλκοόλ και ότι δεν έκανε ποτέ της χρήση ναρκωτικών. Ακόμη, λίγο μετά το συμβάν με το βίντεο ανέφερε πως είναι μία μητέρα και δεν θα έκανε ποτέ της κάτι τέτοιο.

Οι φήμες  καταλάγιασαν όταν η Κιμ ανέβασε βίντεο που έδειχνε το τραπέζι και αποδείκνυε πως οι δύο άσπρες γραμμές αποτελούν χαρακτηριστικό του.