Σεφερλής: Η μητέρα μου έπεσε και χτύπησε την ώρα της παράστασης - Συνέχισα να παίζω κανονικά (βίντεο)

Συνέντευξη έδωσαν ο Μάρκος Σεφερλής με τη σύζυγο του Ελενα Τσαβαλιά.

Η Έλενα Τσαβαλιά μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον σύζυγο της.

«Με τον Μάρκο είναι μαγικό να δουλεύεις μαζί του. Εντυπωσιάζεσαι με την επικοινωνία που έχει με το κοινό, πραγματικά είναι σχολή να δουλεύεις μαζί του. Την πρώτη φορά που δούλεψα μαζί του, έπεφτα κάτω και χτυπιόμουν από τα γέλια. Ήταν αυτή η πρώτη μου εμπειρία με τον Μάρκο!» είπε.

Από πλευράς του, ο δημοφιλής ηθοποιός άνοιξε το καμαρίνι του και μίλησε για όλους και για όλα. «Όταν ετοιμάζω μια παράσταση, πέφτω με τα μούτρα και μου βγαίνει εύκολα. Είναι δύσκολο να ασχολείσαι με όλα. Πέρσι στο Δελφινάριο η μάνα μου έπεσε και χτύπησε, πηγαίνοντας στην τουαλέτα της σπάνε τα γυαλίά, κόβεται γύρω από τα μάτια. Φωνάζουμε ασθενοφόρο και την πάμε στο νοσομείο. Βγήκα και έπαιξα κανονικά, ήμουν και λίγο συγχυσμένος, αλλά έπαιξα κανονικά.

Δεν μεταφέρουμε το σπίτι μας στο θεάτρο, και δεν είναι ωραίο να βλέπουν οι ηθοποιοί ένα ζευγάρι σε ένα καμαρίνι κλεισμένο. Την ευχαριοστώ πολύ την Έλενα. Είμαι ένας άνθρωπος πολύ ντροπαλός και συνεσταλμένος, και αυτό το βιώνει η Έλενα, μέχρι και για να παραγγείλουμε σπίτι να φάμε παίρνει η Έλενα. Ο Χάρης και η Έλενα είναι οι πιο σημαντικοί κριτές για εμένα, ρωτάω το Χάρη τη γνώμη του.Τα παιδιά είναι αυστηροί κριτές, και θα στα πουν χωρίς ωραιοποιήσεις! Θα ξανακάνω τηλεόραση με την πρώτη ευκαιρία αν μου προταθεί κάτι καλό» αποκάλυψε ο ηθοποιός.