Το μήνυμα της Αθηνάς Οικονομάκου μετά τον υποτιθέμενο θάνατό της

Το γύρο του διαδικτύου έκανε η είδηση του “θανάτου” της Αθηνάς Οικονομάκου, ύστερα από πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν στη σελίδα της στη wikipedia.

Η ηθοποιός μόλις πληροφορήθηκε το συμβάν έσπευσε, μέσω του προσωπικού της προφίλ στο Instagram, να δώσει τη δική της απάντηση στο κακόγουστο αστείο, καθώς πήρε μεγάλες διαστάσεις.

“Αυτό που θέλω να τονίσω σε σχέση με το συγκεκριμένο περιστατικό είναι πως κάποια πράγματα δεν είναι παιχνιδάκι. Θέλω να ενημερώσω όλα αυτά τα κακόβουλα ή με κακή αίσθηση χιούμορ άτομα, που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και γράφουν σχόλια, στέλνουν εισερχόμενα από ψεύτικα προφίλ ή αναρτούν τέτοιες δημοσιεύσεις όπως την χθεσινή, να είναι πιο προσεκτικά. Πρώτον, γιατί μπορεί “άθελά” τους να πληγώσουν κάποιους ανθρώπους και δεύτερον διότι πολύ εύκολα μπορεί να εντοπιστεί η θέση τους και φαντάζομαι πως κάποιοι δεν θα δείξουν την απαραίτητη ψυχραιμία ούτε θα το αντιμετωπίσουν με μία δόση χιούμορ, όπως έκανα εγώ. Αυτά…”, έγραψε η Αθηνά Οικονομάκου και ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όλους και καλή συνέχεια διακοπών.