Ο Chris Brown σπάει τη σιωπή του μετά από 8 χρόνια για τη νύχτα που κακοποίησε τη Rihanna

Ποιος δεν θυμάται τον ξυλοδαρμό που δέχτηκε η Rihanna από τον τότε σύντροφό της Chris Brown.

Μπορεί να έχουν περάσει οχτώ ολόκληρα χρόνια από τότε, αλλά ο ράπερ μέσα από το νέο του ντοκιμαντέρ «Chris Brown: Welcome To My Life», μιλά ανοιχτά για τη νύχτα εκείνη που έφτασε στο σημείο να ξυλοκοπήσει την διάσημη τραγουδίστρια .

Ο Chris Brown περιγράφει με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες όλα όσα έγιναν τη μοιραία νύχτα. Μάλιστα, αναφέρει ότι και η Rihanna τον χτυπούσε κατά τη διάρκεια του άγριου καβγά τους στο αυτοκίνητο.

Όπως ισχυρίζεται ο ράπερ, όλα ξεκίνησαν όταν θέλησε να είναι καθαρός με τη Rihanna για το ερωτικό παρελθόν του με μια γυναίκα που δούλευε μαζί, αφού της είπε ότι θέλει να την παντρευτεί. Η αποκάλυψη σόκαρε τη διάσημη τραγουδίστρια. Την είχε διαβεβαιώσει παλιότερα πως δεν υπήρχε τίποτα ανάμεσά τους.

Μιλώντας για τον ξυλοδαρμό που έγινε πρωτοσέλιδο στα διεθνή μέσα ενημέρωσης, ο Chris Brown αποκάλυψε ότι η Rihanna τον μίσησε.

«Μετά από αυτό δοκίμασα τα πάντα. Δεν την ένοιαζε. Απλά δεν μπορούσε να με εμπιστευτεί. Από εκεί και πέρα άρχισαν οι καβγάδες και η λεκτική βία. Και από τις δύο πλευρές και αυτό είναι πρώτη που το λέω. Ακόμα αγαπώ τη Rihanna. Αλλά θα είμαι ειλικρινής. Μαλώναμε και θα με χτυπούσε, θα τη χτυπούσα. Ποτέ δεν ήταν καλά. Το συζητούσαμε και λέγαμε τι στο δι@@@ κάνουμε. Αν ανέβω στη σκηνή και έχω μια γρατζουνιά στο πρόσωπο θα πρέπει να το εξηγήσω. Να πω για παράδειγμα έπεσα. Ή αν έχεις ένα σημάδι ή μελανιά θα πρέπει να βάλεις make up. Ένιωσα γαμ@@@ τέρας», σημειώνει ο Chris Brown.