Αλέξανδρος Μπουρδούμης-Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου: Αυτός είναι ο λόγος που χώρισε το ζευγάρι

Ένα μήνα πριν τον προγραμματισμένο γάμο τους, Αλέξανδρος Μπουρδούμης και Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου πήραν την απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Μπορεί να έδειχναν απόλυτα ερωτευμένοι, όμως τα πάντα έληξαν οριστικά.

Τα πρώτα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για μεγάλο καβγά κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στην Πάτμο.

Σύμφωνα με το περιοδικό DownTown και το ρεπορτάζ της Δωροθέας Γιάννου ο επεισοδιακός τους καβγάς έγινε μετά την επιστροφή τους από βραδινή έξοδο στο ξενοδοχείο. Βάσει του δημοσιεύματος ο τσακωμός προήλθε μετά από κάποια μηνύματα που είδε τυχαία στο κινητό του Αλέξανδρου η δημοσιογράφος, τα οποία φέρεται να είχε στείλει παλιότερη σύντροφος του! Όσα διάβασε την εξόργισαν και σύμφωνα με μαρτυρίες ο καυγάς τους ακούστηκε σε όλο το ξενοδοχείο.

Η δημοσιογράφος φέρεται να μίλησε με θυμό και άσχημα λόγια στον πρώην -πλέον- σύντροφό της με τον ηθοποιό να επιστρέφει άρον άρον στην Αθήνα, χωρίς να απαντά στα τηλεφωνήματα των φίλων του που ήθελαν να μάθουν αν είναι καλά. Εκείνη συνέχισε τις διακοπές της στην Πάτμο ενώ ταυτόχρονα ακύρωσε όλες τις προετοιμασίες του επικείμενου γάμου τους.