Η πρώτη μέρα της Ελένης Μενεγάκη στα γραφεία του Alpha

Επέστρεψε δριμύτερη και ανανεωμένη η Ελένη Μενεγάκη στα γραφεία του Alpha. Η παρουσιάστρια σήμερα το πρωί έφτασε στην Κάντζα casual ντυμένη, μαυρισμένη και χαμογελαστή και ξεκίνησε τα ραντεβού και τις συσκέψεις.

Η επιτυχημένη παρουσιάστρια μετά από μια μέτρια χρονιά κάνει δομικές αλλαγές στην εκπομπή της και για το λόγο αυτό συνέχισε να δουλεύει ακόμη και αφού έπεσαν οι τίτλοι τέλους της εκπομπής για το καλοκαίρι.

«Από τον Οκτώβριο η “Ελένη” δίωρη. Λιγότερη “Ελένη” = Καλύτερη “Ελένη”» έγραψε στο λογαριασμό της στο Twitter της στις 31 Ιουλίου η Ελένη Μενεγάκη.

Ενώ η λήξη της συνεργασίας με τον Γρηγόρη Γκουντάρα –έπειτα από 16 χρόνια συνεργασίας, και την Κατερίνα Ζαρίφη –πρόσωπο που έχει ταυτιστεί με την Ελένη, σηματοδοτούν μια νέα περίοδο για την εκπομπή. Η παρουσιάστρια σχεδιάζει να απλώσει τη θεματολογία της εκπομπής της και σε πιο εναλλακτικά θέματα, δίνοντας έμφαση στα ρεπορτάζ. Για το λόγο αυτό έγιναν πολλά ραντεβού κάτω από άκρα μυστικότητα με πρόσωπα που θα μπορούσαν να ενταχθούν στην ομάδα, τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες. Αυτοί που σίγουρα παραμένουν στην εκπομπή είναι η επί πολλά χρόνια συνεργάτιδα της παρουσιάστριας, Ελένη Γελαλή, στη θέση της αρχισυντάκτριας, ο επίσης μακροχρόνιος συνεργάτης, Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, ο Τάσος Τεργιάκης και η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, δύο πρόσωπα που συντροφεύουν την Ελένη στον αέρα της εκπομπής και πέρυσι.

Το μόνο σίγουρο είναι πως η εκπομπή Ελένη θα συνεχίσει να βασίζεται και να κινείται γύρω από την παρουσιάστρια, και όλα θα έχουν τη «σφραγίδα της», εξάλλου είναι γνωστό πως πρόκειται για μια προσωποκεντρική εκπομπή.

Είναι η πρώτη φορά εδώ και πολλά χρόνια που η δημοσιογραφική ομάδα της Ελένης έχει επιστρέψει στο γραφείο τόσο νωρίς -από την περασμένη Δευτέρα 21 Αυγούστου, και εργάζεται εντατικά με την ίδια την παρουσιάστρια να κάνει την εμφάνισή της στο κανάλι τρεις μέρες αργότερα.

Σύμφωνα με τα όσα έχει δηλώσει η ίδια η Ελένη Μενεγάκη η πρεμιέρα της εκπομπής είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου.

Πηγή: peoplegreece.com