Πωλείται έναντι 3,3 εκατ. ευρώ το "καταφύγιο" της Γκρέτα Γκάρμπο στη Σουηδία

Προς πώληση είναι το σπίτι, το οποίο ανήκε κάποτε στον αδερφό της Γκρέτα Γκάρμπο, στο νησί Ινγκαρό της Σουηδίας, κοντά στη γενέτειρά της, Στοκχόλμη, με τιμή εκκίνησης περίπου 3,3 εκατ. ευρώ.

Το συγκεκριμένο μέρος αποτελούσε πολλές φορές το καταφύγιο της ηθοποιού, μακριά από τα φώτα του Χόλιγουντ.

Το όνομα της Γκάρμπο ελπίζουν οι υπεύθυνοι να βοηθήσει στη γρήγορη πώληση του σπιτιού. Η παραθαλάσσια κατοικία στο νησί της Σουηδίας σε έκταση 2,6 στρεμμάτων, είναι περιτριγυρισμένη από δέντρα σε ένα απαράμιλλης ομορφιάς τοπίο.

Η κίτρινου χρώματος κατοικία, επτά υπνοδωματίων και ευρύχωρων κοινόχρηστων χώρων, κατασκευάστηκε το 1929 στο νοτιοδυτικό τμήμα του νησιού. Διαθέτει δάπεδα από σκληρό ξύλο, παράθυρα, μπαλκόνια και φωτεινούς εσωτερικούς χώρους και από τη μεγάλη εξωτερική βεράντα η θέα στη Βαλτική Θάλασσα είναι καταπληκτική.

Επιπλέον, το υπόγειο, αν και αρχικά ήταν αίθουσα παιχνιδιών, διαθέτει στοιχεία που είχε δημιουργήσει η ίδια η Γκρέτα Γκάρμπο. Η κατοικία ακόμα φέρει προς τιμήν της το όνομα «Villa Garbo» και ας μην είναι πλέον ιδιοκτησία της οικογένειας της ηθοποιού.

Ακόμα, διαθέτει γκαράζ, εξοπλισμό παραγωγής μπύρας, δύο αποβάθρες και είναι ακριβώς δίπλα σε γήπεδο γκολφ.

Το Ινγκαρό (Ingaro) είναι το 16ο μεγαλύτερο νησί της Σουηδίας και με την πάροδο των χρόνων αναδείχθηκε σε δημοφιλή προορισμό για πολλούς διάσημους. Παράλληλα, στο νησί γυρίστηκαν σκηνές της ταινίας «Το Κορίτσι με το Τατουάζ» με τους Ντάνιελ Κρεγκ και Ρούνι Μάρα.