Βαλαβάνη-Κορινθίου-Αναστασοπούλου: Τι απαντούν για το ρετούς στις φωτογραφίες(βίντεο)

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και η Μαρία Κορινθίου είχαν ποζάρει πριν λίγες μέρες για το εξώφυλλου του περιοδικού Down Town. Οι φωτογραφίες έδειχναν τρία σώματα αψεγάδιαστα, με τους χρήστες του διαδικτύου να μην πιστεύουν αυτό που βλέπουν σχολιάζοντας αρνητικά τη φωτογράφιση.

Η κάμερα του Πρω1νού toy Αντ1 βρέθηκε στα backstage του Dancing with the stars, όπου συνάντησαν τρεις κοπέλες που φωτογραφήθηκαν.

«Δεν καταλαβαίνω, τι θέλουν τελικά οι άνθρωποι, να βγαίνουμε αρετουσάριστοι; Δεν γίνεται αυτό το πράγμα.Ρετουσάρουμε τα πράγματα που δεν είναι εκεί για πάντα. Αυτός είναι ο κανόνας του ρετούς… Ήθελα να πω ότι τα σβήνω αυτά τα σχόλια από το προφίλ μου, γιατί δεν θέλω να μου βρομίζουν το προφίλ με κουβέντες που δεν αξίζουν» δήλωσε η ηθοποιός Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Η Μαρία Κορινθίου είπε και εκείνη «Στο συγκεκριμένο εξώφυλλο, το photoshop το υποτιθέμενο που προσπαθούν να πλασάρουν, ότι μας μαζέψανε, πουθενά δεν έχουμε μαζευτεί, πουθενά. Το μόνο που έχει μαζευτεί είναι το κορμάκι μου που μου ήταν μικρό και έπρεπε λίγο να το απλώσουν».

Δείτε το βίντεο: