Αυτός είναι ο λόγος που η Τζένιφερ Λόρενς αποφεύγει... την ερωτική επαφή!

Η Τζένιφερ Λόρενς αποκάλυψε πόσο διαφορετική είναι στην προσωπική της ζωή σε σχέση με τη σέξι εικόνα που βλέπει ο κόσμος.

Η ταλαντούχα ηθοποιός έκανε αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Sun λέγοντας χαρακτηριστικά ότι δεν κάνει σεξ γιατί είναι μικροβιοφοβική!

Η Λόρενς τόνισε ότι αναγκάζει όλους τους συντρόφους της να κάνουν εξετάσεις για σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα πριν την «ακουμπήσουν» για πρώτη φορά. «Δεν είμαι σε σχέση. Το κάνω σαφές πως έχω να κάνω σεξ εδώ και πολύ καιρό. Θέλω να έχω μία σχέση πρώτα, καταλαβαίνεις. Είναι σκληρά τα πράγματα εκεί έξω» ανέφερε.

Η 27χρονη ηθοποιός αν και είχε στο παρελθόν σχέση με τον σκηνοθέτη Ντάρεν Αρονόφκσι, τον ηθοποιό Νίκολας Χολτ και τον τραγουδιστή των Coldplay, Κρις Μάρτιν, εξηγεί πόσο πολύ σιχαίνεται τη σωματική επαφή, ακόμη και την απλή χειραψία, καθώς φοβάται να μην κολλήσει μικρόβια.

«Γαβγίζω αλλά δεν δαγκώνω. Μπορεί να μιλάω συνέχεια για το πόσο μου αρέσουν τα πέη, αλλά το σεξουαλικό παρελθόν μου δείχνει ότι μου αρέσουν οι σταθερές σχέσεις. Μπορεί να λέω ότι μου αρέσει, αλλά δεν κάνω σεξ. Αυτό δείχνει πόσο μικροβιοφοβική είμαι» είπε.