Κίνημα #teleftaiotsigaro: Τι είναι και γιατί όλοι μιλάνε γι αυτό (φώτο)

Αν είσαι από τους μεγάλους φαν του Instagram τότε σίγουρα θα γνωρίζεις το “κίνημα” του τελευταίου τσιγάρου. Με μια απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο θα παρατηρήσεις ότι σχεδόν όλοι οι διάσημοι έχουν ανεβάσει μια φωτογραφία υποστηρίζοντας το.

Δεν το έχεις δει; Πάτα στο google #teleftaiotsigaro και θα μείνεις άναυδος από το αποτέλεσμα της αναζήτησής σου. Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Γιώργος Μαυρίδης, Κωνσταντίνος Αργυρός, Ελένη Φουρέιρα, Ελιάνα Χρυσικοπούλου, Έλενα Γαλύφα και πολλοί άλλοι κάνουν λόγο για τελευταίο τσιγάρο.

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, ένα επιτυχημένος ηθοποιός, του οποίου οι παραστάσεις είναι sold out, πριν καν παρουσιαστούν στο κοινό, θυμάται πότε έκανε το #teleftaiotsigaro.

Ο Γιώργος Μαυρίδης ένας άνθρωπος δυναμικός και ευαίσθητος και συνάμα μετρημένος και δημιουργικός, κάνει λόγο για «τελευταίο τσιγάρο».

Ο Κωνσταντίνο Αργυρό μιλάει και αυτός για το δικό του #teleftaiotsigaro.

Η Ελένη Φουρέιρα βάζει τέλος στο smokey hair και υιοθετεί το look smokey eyes προσθέτοντας στο τέλος και το hashatg #teleftaiotsigaro.

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου μοιράζεται τις αναμνήσεις της από την εποχή που έκανε το τελευταίο της τσιγάρο.

Αν όμως είστε fashion icons και αναζητάτε συνεχώς τις τελευταίες τάσεις της μόδας, η Έλενα Γαλύφα, μια διεθνής fashion influencer, μιλά για το κάπνισμα, αναφερόμενη στην τελευταία φορά που κάπνισε, πριν δύο μήνες.