Γυναίκα ηθοποιός αποκαλύπτει: Με τον Παπαγιάννη είχαμε «σκοτωθεί» στο παρελθόν (βίντεο)

Στην εκπομπή “Αποκαλυπτικά” μίλησε η Βάσια Παναγοπούλου, η οποία ρωτήθηκε και για το περιστατικό που συνέβη στα παρασκήνια με Παπαγιάννη – Παυλίδου.

«Δεν μπορώ να πιστέψω πως, ενώ εγώ ήμουν στο θέατρο και είπα “ρε παιδιά, εγώ είχα φύγει, άρα δεν ήμουν παρούσα στο συμβάν”, σε όποιο συμβάν κι αν έχει γίνει, άρα δεν δικαιούμαι να έχω άποψη. Και να βγαίνει ο κάθε ένας που ούτε καν απ’ έξω δεν έχει περάσει και να έχει άποψη. Πώς γίνεται αυτό; Γιατί είμαστε ξερόλες; Επίσης με στεναχώρησε που άκουσα και το “έλα μωρέ, αυτό γίνεται τώρα για διαφημιστικούς λόγους”. Δεν ξέρω κανέναν που να θέλει να κατεβάσει μια παράσταση, για να διαφημίσει ποιο πράγμα ακριβώς; Την παράσταση που έχει κατέβει;

Θεωρώ ότι και το όνομα της Σοφίας και το όνομα του Μάνου έχει υποστεί ζημιά. Όπως σίγουρα έχει υποστεί ζημιά οικονομική και αυτός ο χώρος που φιλοξενούσε αυτή την παράσταση. Με τον Μάνο Παπαγιάννη έχουμε δουλέψει στο παρελθόν κι έχουμε τσακωθεί πολύ, έχουμε “σκοτωθεί”, μόνο που εμείς δεν το βγάλαμε στις ειδήσεις. Δεν σημαίνει ότι διατηρώ ειδικές σχέσεις ή ότι έχω κάνει το ψυχογράφημά τους. Αύριο, μεθαύριο, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο μπορεί να δουλέψω, αν τα φέρει η τύχη, και με τη Σοφία. Εγώ δεν παίρνω το μέρος κανενός», είπε η Βάσια Παναγοπούλου.

Δείτε το βίντεο με τα όσα είπε: