Κωστόπουλος: Το σπίτι μου δεν το πούλησα, το πήρε η τράπεζα – Ηλίθιοι όσοι πιστεύουν ότι έχω ακόμα λεφτά

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Πέτρος Κωστόπουλος στη Σάσα Σταμάτη και την εκπομπή «Ooh la la» μετά τις τελευταίες του δηλώσεις περί «ξεβλαχέματος» των Ελλήνων.

Τα αρνητικά σχόλια ήταν πολλά, με τον ίδιο τον παρουσιαστή να παραδέχεται πως έχει πολεμηθεί πολύ τόσο για όσα δηλώνει όσο και για την πορεία των επαγγελματικών του.

Τι έχει να πει σε όλους εκείνους που θεωρούν πως ανήκει ακόμα στην κατηγορία των ευκατάστατων Ελλήνων;

«Πρέπει να είναι ηλίθιοι όσοι πιστεύουν ότι έχω ακόμα λεφτά. Πιστεύω ότι πιο πολύ το λένε ως κακία απέναντί μου. Δεν θα ‘παιζα μέχρι τις 5 το πρωί dj στην ηλικία μου, θα έφτιαχνα σάντουιτς, θα καθάριζα τραπέζια ή θα έψαχνα μια άλλη δουλειά.

Αν είχα λεφτά τώρα θα ήμουν στο Μαϊάμι αυτή την εποχή, τον Μάιο θα πήγαινα Νέα Υόρκη, μετά θα ερχόμουν Ελλάδα και θα νοίκιαζα μια βίλα για να μείνω τρεις μήνες. Μετά θα έφευγα στο Λος Άντζελες και μετά στην Καραϊβική».

«Στεναχωρήθηκες που πούλησες το σπίτι σου στη Μύκονο;», ρώτησε η Σάσα, με τον Κωστόπουλο να απαντά με ειλικρίνεια:

«Δεν το πούλησα, το πήρε η τράπεζα. Είχα πει κάποτε ότι σε εκείνο το σπίτι θα ήθελα στα βαθιά γεράματα να κοιτάω τη δύση και να πεθάνω. Αυτό δεν θα γίνει, εκτός κι αν το καταλάβω τις ώρες εκείνες. Όλα αλλάζουν. Έτσι τα’κανα, έτσι έγιναν, έτσι ήρθαν.

Η κρίση έχει εξολοθρεύσει τη μισή κοινωνία, δε μπορώ να γκρινιάζω. Είμαι ζωντανός, είμαι εδώ, κάνω μια άλλη δουλειά και για πρώτη φορά είμαι αισιόδοξος».

Δείτε όλα όσα είπε:

Πηγή: dailymedia.gr