Η απάντηση του Ηλία Γκότση στον Γαβαλά που δήλωσε… ερωτευμένος μαζί του – «Δεν μπορώ να…»

Ο μεγάλος νκητής του Survivor Ηλίας Γκότσης σχολίασε τη δήλωση του Λάκη Γαβαλά ότι είναι ερωτευμένος μαζί του.

Ο γυμναστής από το Ν. Ψυχικό, στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε στο TV ΕΘΝΟΣ και στη Φωφώ Μπόνιου, απάντησε και για το ενδεχόμενο να ασχοληθεί με το μόντελινγκ.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΆΦΟΣ: Ενώ ήσασταν στον Άγιο Δομίνικο, ο Λάκης Γαβαλάς εκθείασε την ομορφιά σας και δήλωσε ερωτευμένος μαζί σας. Σας ενοχλούν τέτοιες δηλώσεις ή τις αποδέχεστε ως συνέπεια της δημοσιότητας; Θα αποδεχόσασταν μια πρόταση για συνεργασία μαζί του;

ΓΚΟΤΣΗΣ: Καθόλου δεν με προσβάλλει ο κύριος Γαβαλάς. Εξέφρασε την άποψή του και σίγουρα κάτι τέτοιο δεν μπορεί να με προσβάλλει. Μπήκα ως γυμναστής στο Survivor, δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου σε κάτι άλλο.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Δηλαδή ο χώρος του μόντελινγκ δεν θα σας ενδιέφερε;

ΓΚΟΤΣΗΣ: Δεν τα πάω καλά ούτε με τις φωτογραφικές μηχανές. Προτεραιότητα για μένα αποτελεί ο χώρος της γυμναστικής, εκεί μόνο μπορώ να με φανταστώ.

Όσα είχε δηλώσει ο Λάκης Γαβαλάς

Ο Λάκης Γαβαλάς μιλώντας στην εκπομπή της Σάσας Σταμάτη, είχε πει ότι «ερωτικά είμαι καλά. Αλλά τώρα θα κάνω και απιστία αυτόν τον καιρό. Επειδή τώρα τελευταία διάβαζα ένα βιβλίο που με συγκλόνισε και μετά πήγα να δω τηλεόραση και έβλεπα Survivor, ερωτεύτηκα έναν παίκτη, τον Ηλία… Τρελαίνομαι… Είναι ο σωματότυπος που μπήκε ο ήλιος, βγαίνει ο ήλιος… Κάτι θα κάνω σίγουρα μαζί του, ίσως αυτός είναι η αιτία να ξανακάνω ρούχα.