Μενεγάκη- Μακρή: Η διαμάχη δεν έχει τελειωμό

Φαίνεται ότι η Ελένη Μενεγάκη δεν κάνει πίσω και εξακολουθεί να στρέφει τα πυρά της ενάντια στον εκδοτικό οίκο Λυμπέρη. Όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο άρθρο, η Ελένη Μενεγάκη κατέθεσε αγωγή σε βάρος της Έλενας Μακρή, του διευθυντή του περιοδικού Άρη Καβατζίκη και της εταιρείας που το εκδίδει, ζητώντας υπέρογκα πόσα.

Όλα ξεκίνησαν από το γεγονός ότι το περιοδικό φιλοξένησε στις σελίδες του φωτογραφίες των παιδιών της, από πάρτι που είχε γίνει σε γνωστό ξενοδοχείο στο Κεφαλάρι.

Αυτή την φορά, οι δηλώσεις ήρθαν από την απέναντι πλευρά και την εκδοτήρια  περιοδικού ‘Hello’ Έλενα Μακρή, η οποία μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Αποκαλυπτικά» .

«Είναι μία τραγική συγκυρία. Έχω κάνει φωτογραφίσεις και έχω τυπώσει εκατομμύρια σελίδες περιοδικών. Δουλεύω στον κλάδο αυτόν από 20 ετών και αυτή τη στιγμή γίνεσαι ξαφνικά το πρόσωπο της εβδομάδας στο παράλογο, στη λιμνούπολη που ζούμε όλοι. Γιατί; Γιατί έγινε η ιστορία αυτή, κόντρα θέλετε να πείτε εσείς, απορία για μένα μεγάλη και σοκ. Γιατί έχω συνεργαστεί με τεράστια ονόματα της showbiz και του μόντελινγκ και όλο τον κόσμο έχω τις καλύτερες σχέσεις. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα κανένα και αυτή είναι η δουλειά μας. Όλα αυτά λοιπόν είναι για μένα πρωτόγνωρα και δεν μου αρέσουν καθόλου. Τα ελληνικά δικαστήρια είναι γεμάτα με πάρα πολλές υποθέσεις. Αφήνονται εγκληματίες έξω και καταλαβαίνεται για τι πράγμα αστείο μιλάμε τώρα. Έχω τρία παιδιά και ξέρω πολύ καλά τι είναι να φωτογραφίζεις παιδιά» δήλωσε η Έλενα Μακρή!