Survivor: Εκτός η Ελισάβετ – Δείτε πόσοι «κράτησαν» μέσα τον Σπαλιάρα

Εκτός Survivor βρίσκεται από χθες το βράδυ η Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου, από την ομάδα των Μαχητών, αφού το κοινό προτίμησε να κρατήσει στο παιχνίδι τον Γιάννη Σπαλιάρα και τη Σάρα Εσκενάζυ.

Η Ελίσάβετ αποχαιρέτησε συγκινημένη συμπαίκτες κι αντιπάλους της, λέγοντας: «Πραγματικά θέλω να ευχαριστήσω τους συνοδοιπόρους μου, που είναι όλα τα παιδιά του Survivor και από τις δυο πλευρές. Θέλω να σας ευχηθώ καλή επιτυχία και καλή συνέχεια στο παιχνίδι και στο αυριανό και στον τελικό όσοι φτάσετε. Θέλω να ευχαριστήσω εσένα Σάκη και όλη την παραγωγή που βρίσκεται από πίσω και φυσικά το τηλεοπτικό κοινό που είναι σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, που μας στηρίζει καθημερινά και το ζει μαζί μας. Τους ευχαριστώ πραγματικά γιατί χωρίς αυτούς δεν θα ήμουν εδώ μέχρι αυτή τη στιγμή, όσες φορές και αν βρέθηκα υποψήφια

Πρόσθεσε ακόμη: «Είμαι χαρούμενη γιατί πραγματικά τα έχω δώσει όλα για την ομάδα. Επειδή αυτή θα είναι η τελευταία μας στιγμή και η τελευταία μου εικόνα από το Survivor θέλω να με χαιρετίσετε με ένα χαμόγελο και μια αγκαλιά κι έτσι να κλείσει ο κύκλος μου».

Πάντως είναι εντυπωσιακά τα νούμερα όσον αφορά στις ψήφους που κέρδισε ο Σπαλιάρας για να μείνει στο παιχνίδι:

Η Ελισάβετ έλαβε το 17% των ψήφων, η Σάρα πήρε το 31%, κι ο Γιάννης Σπαλιάρας το 52%!