Ελισάβετ Αινατζόγλου: Τα αγόρια ήθελαν να με διώξουν για να φτάσουν αυτοί στον τελικό

Η Ελισάβετ Αϊνατζόγλου, η οποία αποχώρησε την προηγούμενη εβδομάδα από το Survivor, μίλησε για όλους και για όλα στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη. Η νεαρή φοιτήτρια, ήταν η παίκτρια που είχε βγει τις περισσότερες φορές υποψήφια προς αποχώρηση. Ωστόσο όμως το τηλεοπτικό κοινό την υποστήριζε και την κρατούσε στο παιχνίδι.

Η πρώην παίκτρια που πήγε σήμερα στο Survivor Πανόραμα, αποκάλυψε στην Ελεονώρα Μελέτη τις συζητήσεις των συμπαικτών της προκειμένου να τη βγάλουν υποψήφια προς αποχώρηση.

Αυτό ήταν κάτι που δεν άρεσε στους συμπαίκτες της και τόνισε ότι τους είχε πιάσει πολλές φορές να λένε: «Μέχρι εδώ καλά είναι που έχει φτάσει. Μικρή είναι». Μάλιστα, «έδωσε» κανονικά τα αγόρια, αφού ήθελαν να διώξουν τα κορίτσια για να φτάσουν εκείνοι στον τελικό.

Η Ελισάβετ Αϊνατζόγλου επίσης εξήγησε γιατί χάλασε η σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, ενώ στην αρχή έκαναν καλή παρέα. «Σε καμία ψηφοφορία δεν με είχανε αφήσει ήσυχη εκτός από την φορά που κέρδισα την ασυλία».

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια την ρώτησε για τον Γιώργο Αγγελόπουλο που τον έδιωξαν από την ομάδα τους. Η πρώην παίχτρια αποκάλυψε ότι τον Ντάνο τον έζησαν μόνο ένα 24ωρο, αλλά όταν ήρθε η στιγμή να ψηφίσουν ποιον θα στείλουν στους Διάσημους εκείνη τον ψήφισε και είπε ότι ίσως είναι το μεγαλύτερο λάθος που έχει κάνει στο Survivor.

Η Ελισάβετ, είπε χαρακτηριστικά ότι η λέξη Survivor είναι αντιπροσωπευτική για τον Ντάνο, αφού αν τον βάλεις μόνο του σε ένα νησί θα επιβιώσει και αυτό φαινόταν από την αρχή.

Δείτε τα βίντεο:

Δείτε πους “κάρφωσε” στα βίντεο: