Η αποκάλυψη της Ε.Αϊνατζόγλου για την υγεία του Μάριου Ιωαννίδη-Έχει πρόβλημα με κάποιο όργανό του (βιντεο)

Η Ελισάβετ Αϊνατζόγλου βρέθηκε στο πλατό του Survivor Πανόραμα και μπροστά στην κάμερα και στην Ελεονώρα Μελέτη θέλησε να κάνει διάφορες αποκαλύψεις όσον αφορά το παιχνίδι.

Η μαχήτρια που αποχώρησε από το παιχνίδι επιβίωσης του Σκαι, μη γνωρίζοντας τι είναι γνωστό και τι όχι στο τηλεοπτικό κοινό αποκάλυψε κάποια πράγματα για την υγεία του Μάριου που κανείς δεν γνώριζε και πήγε να ανακαλύψει κι άλλα όμως η παρουσιάστρια την σταμάτησε on air.

Συγκεκριμένα η Ελισάβετ αποκάλυψε πως «o Μάριος νομίζει ότι είναι ακόμα πρησμένος από τα φάρμακα βασικά γιατί έπαιρνε πάρα πολλά για να γλιτώσει χειρουργείο – αυτό το ξέρουν βασικά δεν ξέρω; Έκανε πολύ δυνατή θεραπεία μέχρι να μπει στο παιχνίδι γι’αυτό και βγήκε πολύ πρησμένο. Και να σου πω και κάτι; Αν ο Μάριος έτρωγε καλά έκανε γιατί με τόσα φάρμακα δεν θα μπορούσε να το αντέξει ο οργανισμός του» είπε και συνέχισε: «Ο Μάριος είχε αλλάξει και δυο νοσοκομεία και όντως είχε κάποιο πρόβλημα με το ένα όργανό του εσωτερικά…». Κάπου εκεί η Ελεονώρα Μελέτη την έκοψε χρησιμοποιώντας το ιατρικό απόρρητο και πως δεν πρέπει να επικεντρωθούν άλλο στο θέμα αυτό!

Δείτε το βίντεο: