Survivor: Δείτε ποιος έφυγε χθες αλλά και πώς θα αποχωρούν πλέον οι παίκτες! (βίντεο)

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor είδαμε επιτέλους τους Διάσημους να καταφέρνουν να κερδίσουν, μετά από πολύ καιρό, αγώνισμα! Με τελικό αποτέλεσμα 10-5, κέρδισαν το έπαθλο επικοινωνίας και ταξίδεψαν με ιδιωτικό αεροσκάφος στην Μπούντα Κάνα. Εκεί επισκέφθηκαν ένα κλαμπ, το «CoCo Bongo», όπου πέρασαν μια νύχτα διασκέδασης, διανυκτέρευσαν σε ξενοδοχείο και απόλαυσαν το μπάνιο και τον ύπνο τους.

Επιπλέον, ο διεθνής πολίστας Κώστας Κοκκινάκης, που ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση, έλαβε τις λιγότερες ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό, το οποίο προτίμησε να κρατήσει μέσα στο παιχνίδι τον Μπο.

«Κάποια στιγμή θα γινόταν και αυτό. Καλή συνέχεια στα παιδιά και στις δύο ομάδες. Ευχαριστώ τον κόσμο που με στήριξε τρεις φορές… Θα γυρίσω στους δικούς μου ανθρώπους, στην κόρη μου. Μαζί μου θα πάρω εμπειρία χρόνων που είναι συμπυκνωμένη, φίλους…και πολύ καρύδα στο αίμα μου», είπε εμφανώς συγκινημένος ο Κώστας Κοκκινάκης.

Χθες όμως ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε μία μεγάλη αλλαγή στο πώς θα αποχωρούν πλέον οι παίκτες. Όπως είπε θα υπάρξει ένα ειδικό συμβούλιο, στο οποίο θα είναι παρόντες οι 9 παίκτες που έχουν απομείνει. Οι τηλεφωνικές γραμμές θα ανοίξουν για 24 ώρες και ο κόσμος θα μπορεί να ψηφίζει για τον αγαπημένο του παίκτη ή παίκτρια.

Έτσι θα δημιουργηθεί μια κατάταξη βάσει δυναμικότητας, με την οποία το παιχνίδι θα πορευθεί μέχρι τέλους.

Η κατάταξη φυσικά δεν θα ανακοινωθεί. Τα αγωνίσματα ασυλίας όμως θα συνεχίζονται κανονικά. Κάθε ομάδα που θα χάνει, θα περνάει τη διαδικασία της ατομικής ασυλίας και στη συνέχεια θα ψηφίζει για τους δύο παίκτες προς αποχώρηση.

Βάσει της κατάταξης δημοτικότητας που θα έχει διαμορφωθεί από την 24ωρη ψήφο του κόσμου, θα αποχωρεί ο παίκτης και κάπως έτσι θα πορευθεί το παιχνίδι έως το τέλος.

Δείτε τι είπε ακριβώς: