Survivor-αποχώρηση: Στο ξενοδοχείο βρίσκονται ήδη δυο παίκτες-Ποια ονόματα ακούγονται

Στην τελική ευθεία έχει μπει το παιχνίδι επιβίωσης και από εδώ και πέρα αλλάζουν πολλά. Απόψε οι παίκτες του Survivor θα διαγωνιστούν για το τελευταίο έπαθλο της επικοινωνίας, όπως δήλωσε και ο παρουσιαστής Σάκης Τανιμανίδης. 

Όπως ανέφερε σήμερα η Κλεοπάτρα Πατλάκη, τα γυρίσματα για τις επόμενες δυο αποχωρήσεις έχουν ολοκληρωθεί και οι δύο παίκτες βρίσκονται ήδη στο ξενοδοχείο.

Ποια είναι όμως τα ονόματα που ακούγονται;   

«Υπάρχουν πολλά που ακούγονται, εγώ θα σας πω τα σίγουρα. Ότι 25 του μήνα φεύγουν όλοι από τον Άγιο Δομίνικο, που σημαίνει ότι αυτή τη στιγμή έχουν ήδη γίνει γυρίσματα και ήδη υπάρχουν δύο αποχωρήσεις. Στο ξενοδοχείο αυτή τη στιγμή στον Άγιο Δομίνικο υπάρχουν δύο παίκτες που έχουν βγει από το Survivor. Ποιοι είναι αυτοί; Θυμάστε που σας έλεγα πως ακούσαμε ότι αποχωρεί ο Σπαλιάρας; Τώρα ακούγεται και για Χρανιώτη, ακούγεται και για Βαλαβάνη, δεν μπορούμε λοιπόν να πούμε με σιγουριά όνομα. Το σίγουρο είναι ότι αυτή τη στιγμή έχουν γυριστεί δύο αποχωρήσεις, δύο παίκτες είναι στο ξενοδοχείο, αλλά ακούγονται πολλά για τα ονόματα» ανέφερε συγκεκριμένα η δημοσιογράφος του La biri biri, ωστόσο μια πληροφορία που έφτασε αργότερα στα χέρια της ήθελε τον Γιάννη Σπαλιάρα να βρίσκεται ακόμα μέσα στο παιχνίδι.

Δείτε το βίντεο: