Survivor: Μεγάλη ανατροπή στο σημερινό παιχνίδι - Τι λένε τα spoiler - Ποιος θα αποχωρήσει

Μεγάλη ανατροπή αναμένεται στο αποψινό επεισόδιο του Survivor, σε ένα από τα πιο σημαντικά αγωνίσματα ασυλίας που έχουμε παρακολουθήσει στο δημοφιλές παιχνίδι επιβίωσης.

Ο προβληματισμός των παικτών είναι εμφανής, καθώς σε αυτό το σημείο κι ενώ απομείνει λίγος χρόνος για να τελειώσει το παιχνίδι, όλοι θα επιθυμούσαν να είναι νικητές. Τα περιθώρια έχουν στενέψει, κυρίως για την ομάδα των διασήμων, στην οποία έχουν απομείνει τρεις, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι το αριθμητικό πλεονέκτημα των μαχητών αποφέρει περισσότερες νίκες. Αυτό αποδείχτηκε άλλωστε στα τελευταία επεισόδια, στα οποία οι διάσημοι πάρα την κούραση, επειδή παίζουν οι ίδιοι και οι ίδιοι σε κάθε αγώνισμα, έχουν καταφέρει να κάνουν παρατεταμένες νίκες.

Η ασυλία που θα προβληθεί σήμερα θα έχει διττό ενδιαφέρον. Ο Παρουσιαστής προανήγγειλε ακόμα μια ανατροπή στο Survivor.

Σύμφωνα με τα spoilers που έχουν μεταδοθεί τόσο από το Happy Day και τις πληροφορίες που έχει ο Δημήτρης Παπανώτας, όσο και από την Ανθή Βούλγαρη στο «Φτιάξε καφέ να στα πω» απόψε δεν θα αποχωρήσει ένας παίκτης, αλλά δύο.

Αυτό συμφωνεί και με τα όσα μετέδωσε το μεσημέρι της Τρίτης η Κλεοπάτρα Πατλάκη στο La Biri Biri, λέγοντας πως ήδη δύο παίκτες του Survivor βρίσκονται στο ξενοδοχείο και όχι στην παραλία του Αγίου Δομίνικου. Ωστόσο, η δημοσιογράφος ήταν επιφυλακτική ως προς τα ονόματα.

Ποιος χάνει όμως τελικά;

Τα σημερινά spoilers για το Survivor μάλιστα συνεχίζουν και δίνουν και τους υποψήφιους που όπως λένε θα είναι από την ομάδα των Μαχητών!

«Η είδηση έρχεται τώρα από Άγιο Δομίνικο. Σήμερα λοιπόν είχε προαναγγείλει ο Σάκης Τανιμανίδης ότι θα έχουμε μια πολύ μεγάλη ανατροπή. Και η ανατροπή είναι η εξής. Σήμερα παίζουν παιχνίδι ασυλίας, σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες τον αγώνα θα κερδίσουν ξανά οι Διάσημοι και οι Μαχητές θα πρέπει να βγάλουν τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση. Οι τρεις υποψήφιοι λοιπόν είναι ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Σάρα. Στην 24ωρη ψηφοφορία που είχε γίνει και τα τρία παιδιά είχαν πάρει πολύ χαμηλά ποσοστά. 4,9% ο Γιάννης Σπαλιάρας, 5,1 ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Σάρα 0,5%. Άρα απόψε φεύγει ο Γιάννης Σπαλιάρας και η Σάρα» ανέφερε συγκεκριμένα η Ανθή Βούλγαρη στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω».

Λίγο διαφορετικά παρουσίασε τους υποψήφιους προς αποχώρηση ο Δημήτρης Παπανώτας. Οι πληροφορίες του θέτουν τρίτο υποψήφιο τον μισθοφόρο. Ωστόσο όσον αφορά στην αποχώρηση από το Survivor συμφωνούν.

«Μου είπε λοιπόν πως οι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι τρεις: η Σάρα, ο Σπαλιάρας και ο μισθοφόρος και με βάση την κατάταξη θα αποχωρήσουν η Σάρα και ο Σπαλιάρας» ανέφερε συγκεκριμένα ο Δημήτρης Παπανώτας.