Η στιγμή που ο Μάριος κοροϊδεύει τον Ντάνο για τον σταυρό του και οι μαχητές γελάνε (βίντεο&tweets)

Την απόλυτη νίκη κατάφερε να κάνει στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor ο Γιώργος Αγγελόπουλος, καθώς αγωνίστηκε μόνος του ενάντια σε 4 παίκτες των μαχητών και κατάφερε να κερδίσει 10-6.

Η εντυπωσιακή του παρουσία στο παιχνίδι σχολιάστηκε παντού. Όλοι παραδέχτηκαν την ικανότητα του Ντάνου εκτός από τους μαχητές.   

«Μου έχει μείνει η εικόνα που είναι οι τέσσερις όρθιοι και προσπαθούν με κάθε τρόπο να δικαιολογήσουν την ήττα τους. Ο ένας ότι έχει ψηλά το κέντρο βάρους, ο άλλος ότι είχε δύναμη στα πόδια ο Γιώργος…», παρατήρησε πολύ σωστά η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day της Δευτέρας.

Η Ελένη Τσολάκη, όμως, αναφέρθηκε ενοχλημένη σε μια συγκεκριμένη σκηνή από το χθεσινοβραδινό Survivor. Ο Μάριος Ιωαννίδης κοροϊδεύει τον Γιώργο Αγγελόπουλο στους Μαχητές, επειδή ο παίκτης από την Σκιάθο κάνει τον σταυρό του πριν από κάθε αγώνα. Αυτή του η κίνηση έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις στα social media. «Εκνευρίστηκα αφάνταστα με την κοροϊδία του Μάριου για τον σταυρό του Ντάνου. Δεν κοροϊδεύεις ποτέ κανένας άνθρωπο για την πίστη του», ξεκαθάρισε η Ελένη.

Η κουβέντα έκλεισε με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να αναφωνεί: «Γεια σου ρε Αγγελόπουλε που τα βάζεις με όλους και κερδίζεις ρε μεγάλε»!

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή:

Μερικά σχόλια χρηστών του διαδικτύου: