Ειρήνη Παπαδοπούλου: Ο Ντάνος μου συμπαραστάθηκε - Θέλω να είναι ο νικητής (βίντεο)

Στην εκπομπή “πρωινό” με τη Φαίη Σκορδά βρέθηκε σήμερα η Ειρήνη Παπαδοπούλου, για να παίξει παιχνίδια, να τραγουδήσει και να μιλήσει για το Survivor.

Οι ερωτήσεις έπεφταν βροχή από την ομάδα της εκπομπής, με την γνωστή τραγουδίστρια να απαντάει για την αποχώρηση της, τον Γιώργο Αγγελλόπουλο και τον Στέλιο Χανταμπάκη.  

Τι της είχε πει ο Ντάνος πριν πάρει την απόφαση να αποχωρήσει;

«Υπήρξαν κάποιες στιγμές που μου μίλησε κι ο Γιώργος για να το δω αλλιώς όλο αυτό και να μη με στεναχωρεί. Το εκτίμησα πάρα πολύ, μου συμπαραστάθηκε».

Τι συζήτησαν με τον Στέλιο Χανταμπάκη στην τηλεφωνική τους επικοινωνία;

«Μιλήσαμε πρόσφατα με τον Στέλιο και όλα καλά. Έγιναν κάποια πράγματα που με στεναχώρησαν, με έπιασε λίγο το παράπονο, η αδικία που σε πνίγει λίγο… Ο Στέλιος με πήρε τηλέφωνο με αφορμή τα σχόλια για τις προσευχές του Ντάνου. Προσπάθησε να φτιάξει αυτά που είχε πει».

Επίσης η πρώην παίκτρια του Survivor σε ερώτηση για το ποιον θέλει να δει νικητή του δημοφιλούς παιχνιδιού είπε: «Θέλω να κερδίσει ο δυνατός. Ο Γιώργος».

Για την απόφαση της να αποχωρήσει τόνισε: «Όσο θάρρος θέλει να παραμείνεις στο παιχνίδι, τόσο θέλει και για να φύγεις. Έκρινα ότι αυτό θα ήταν το σωστό και το ιδανικό για όλους μας».

Δείτε το βίντεο: