Δ. Παπαδημητρίου: Ράγισε καρδιές με την αποκάλυψη για την σπάνια νόσο που έχει

Ένα σπάνιο αυτοάνοσο νόσημα έχει εδώ και χρόνια ο συνθέτης Δημήτρης Παπαδημητρίου, που αποφάσισε να το μοιραστεί με το κοινό του χθες.

Με αφορμή την αναγκαστική απουσία του από συναυλία του Θέμη Αδαμαντίδη και της Λένας Αλκαίου στο Θέατρο Βράχων, ο Δημήτρης Παπαδημητρίου, έγραψε επιστολή που την διάβασε ο παρουσιαστής της συναυλίας, Γιάννη Τζουανόπουλο, στο κοινό.
Στη συγκλονιστική αυτή αποκάλυψη αναφέρει ότι υποφέρει από το αυτοάνοσο νόσημα Myasthenia Gravis, την ασθένεια από την οποία υπέφερε και ο Αριστοτέλης Ωνάσης.

Όπως αποκάλυψε, ζει με το νόσημα αυτό εδώ και χρόνια αλλά τις τελευταίες 15 ημέρες σημειώθηκε έξαρση. Η συγκεκριμένη ασθένεια προκαλεί βλεφαρόπτωση, τραυλισμό και κράμπες στα δάχτυλα.

Η επιστολή ανέφερε ακριβώς:

«Αρχικά με τη βλεφαρόπτωση είπα “θα πάω, παίζω και τυφλός”. Στο τραύλισμα είπα “θα πάω, δεν χρειάζεται να πω λέξη αφού η παρουσία μου θα τα λέει όλα”. Στις κράμπες, όμως, στα δάχτυλα πώς να αντιδράσω; Εν τέλει οι γιατροί με κράτησαν μέσα. Λυπάμαι πολύ για τη φυσική μου απουσία» έγραψε χαρακτηριστικά ο σύζυγος της τραγουδίστριας Φωτεινής Δάρρα στην επιστολή που φέρνει στη δημοσιότητα η Espresso.