Ο Κωνσταντίνος Βασάλος απέκτησε το δικό του περιοδικό!

Κι όμως είναι αλήθεια! Άλλοι παίκτες του Survivor εκμεταλλευόμενοι την αναγνωρισιμότητά τους, εμφανίζονται έναντι αμοιβής σε κοσμικές εκδηλώσεις ή – και σε καταστήματα, ο Κωνσταντίνος Βασάλος όμως κάνει τη διαφορά κι εξαργυρώνει τη δόξα του με ένα περιοδικό όλο δικό του!

Ο γνωστός bodybuilder και personal trainer που έφθασε στην τελική τριάδα του Survivor και έκλεψε τις καρδιές δεκάδων κοριτσιών, κυκλοφορεί το δικό του περιοδικό, το “Vasalos Magazine”.

Οι σελίδες του είναι γεμάτες με φωτογραφίες του από την παιδική ηλικία, τον στρατό, την ενασχόλησή του με το bodybuilding και την προσωπική του ζωή.

Ο Κωνσταντίνος απευθύνεται μέσα απ’ το περιοδικό, και στις θαυμάστριες του και στους θαυμαστές του που θέλουν να αποκτήσουν το μυώδες κορμί του και τους καλοσχηματισμένους κοιλιακούς του, δίνοντας τα δικά του αθλητικά tips.

Ακόμη μαζί με το περιοδικό δίνεται δώρο αφίσα και αυτόγραφο του Βασάλου, ενώ «τρέχει» και διαγωνισμός με έπαθλο ένα δείπνο μαζί του.

Μιλώντας στην εκπομπή La Biri Biri, o υπεύθυνος έκδοσης Κώστας Καπερώνης αποκάλυψε πως έχουν τυπωθεί 100.000 αντίτυπα που αναμένεται να γίνουν sold out, ενώ αποκάλυψε πως δεν αποκλείεται να δούμε κάτι αντίστοιχο και με άλλους παίχτες του Survivor!

 

 

Κυκλοφορεί στα περίπτερα όλης της Ελλάδας!!! #vasalos #vasalosmagazine #vasalakia #maxites

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konstantinos Vasalos Official (@costavasaloshd) στις