Η Αντζελίνα μιλάει για το σοβαρό πρόβλημα υγείας & το διαζύγιο με τον Μπραντ

Η διάσημη ηθοποιός Αντζελίνα Τζολί έδωσε την πρώτη της συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης εδώ και καιρό, και μίλησε ανοιχτά για το σοβαρότατο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε αλλά και για τον χωρισμό της με τον Μπραντ Πητ.

Στη συνέντευξη που έδωσε στο Vanity Fair αποκάλυψε ότι, εκτός από υψηλή αρτηριακή πίεση, εμφάνισε και «παράλυση Μπελ», μία κατάσταση που έχει ως συνέπεια την παράλυση νεύρων του προσώπου, εξαιτίας της οποίας η μία πλευρά του προσώπου της είχε «κρεμάσει», όπως δήλωσε.

«Μερικές φορές, οι γυναίκες σε οικογένειες βάζουν τον εαυτό τους τελευταίο… μέχρι αυτό να φανεί στην υγεία τους», είπε η 42χρονη, και πρόσθεσε ότι ξεπέρασε εντελώς το πρόβλημα με βελονισμό.

 

 

Σε ό,τι αφορά το τέλος του γάμου της με τον Μπραντ Πιτ, που είχε απασχολήσει τα Μέσα για πολύ καιρό όταν μαθεύτηκε, παραδέχτηκε ότι τα πράγματα «έγιναν άσχημα» το καλοκαίρι του 2016. Και συμπλήρωσε ότι τα έξι παιδιά τους υπήρξαν «πολύ θαρραλέα» κατά τη διάρκεια του διαζυγίου.

Σε ερώτημα για τη συνέντευξη του Πιτ για το διαζύγιο στο περιοδικό GQ Style, είπε ότι δεν της προκάλεσε έκπληξη και ότι: «Φροντίζουμε ο ένας για τον άλλον και φροντίζουμε για την οικογένειά μας και προσπαθούμε και οι δύο για τον ίδιο στόχο».
Και πρόσθεσε σχετικά με το πώς αντιμετωπίζει το διαζύγιο σε σχέση με τα παιδιά τους: «Υπήρξα η ίδια πολύ ανήσυχη για τη μητέρα μου καθώς μεγάλωνα και δεν θέλω τα παιδιά μου να ανησυχούν για μένα. Νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό να κλαις στο ντους και όχι μπροστά τους. Πρέπει να ξέρουν ότι όλα θα πάνε καλά, ακόμη κι αν εσύ δεν είσαι σίγουρη για αυτό».