Σε ποιο κανάλι και πλάι σε ποια παρουσιάστρια θα δούμε τον Κωνσταντίνο Βασάλο;

Με πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία για τη νέα εκπομπή του ΣΚΑΪ με την Ντορέττα Παπαδημητρίου, η οποία θα ονομάζεται “ΕΔΩ”.

Στο μεσημεριανό της magazino θα έχει παρέα τον Δημήτρη Μηλιόγλου, καθώς και τον καρδιοκατακτητή του Survivor, Κωνσταντίνο Βασάλο.

Στην αρχισυνταξία της εκπομπής θα βρίσκεται ο Παύλος Σταματόπουλος.

«Είμαστε στη φάση τελικής επιλογής των ονομάτων, αλλά είμαστε σε καλό δρόμο, είμαστε στην τελική ευθεία. Και μετά θα ξεκινήσουμε τις πρόβες, γιατί για να κάνουμε πρόβες πρέπει να μαζευτούμε. Μπροστά από τις κάμερες δεν μας λείπουν πια. Το φτιάξαμε το σχήμα. Η Μαίρη Συνατσάκη δεν θα είναι γιατί θα κάνει θέατρο. Θα είναι αυτό το αγόρι το τρελό, ο Survivor αυτός, ο Κωνσταντίνος Βασάλος και θα είναι και ο Δημήτρης Μηλιόγλου. Οι τρεις μας θα είμαστε. Ενδεχομένως να προστεθεί κι ένας ακόμα στην παρέα, όχι επί καθημερινής βάσεως. Θα κάνει τα δικά του τα τρελά» είπε η Ντορέττα Παπαδημητρίου στην παρουσίαση προγράμματος του ΣΚΑΪ, ενώ ο Παύλος Σταματόπουλος έδωσε μια ιδέα από τα όσα θα δούμε στην εκπομπή:

«Θα είναι μια εκπομπή ψυχαγωγική. Ένα magazino το οποίο θα έχει πολλά πράγματα. Και συνεντεύξεις και σχόλια και ελαφρύ κουτσομπολιό.»