Και επίσημα στο EPSILON η Άλκηστις Μαραγκουδάκη - Η ανακοίνωση του σταθμού

Και επίσημα πλέον στο δυναμικό του EPSILON ανήκει η Άλκηστις Μαραγκουδάκη που αποχώρησε πρόσφατα απ΄ τον ΣΚΑΙ.

Ο τηλεοπτικός σταθμός EPSILON, που άλλαξε πρόσφατα χέρια και πλέον ανήκει στον όμιλο του Ιβάν Σαββίδη, εξέδωσε ανακοίνωση και καλωσορίζει την κ. Μαραγκουδάκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του EPSILON:

«Ο τηλεοπτικός σταθμός EPSILON ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την κa. Άλκηστη Μαραγκουδάκη, η οποία θα ασκεί τα καθήκοντα της Chief Content Officer.

Έχοντας διαγράψει πολυετή επιτυχημένη πορεία σε κορυφαίες θέσεις ευθύνης στον χώρο της τηλεόρασης, η κa. Μαραγκουδάκη αναλαμβάνει να οδηγήσει το Epsilon TV στη νέα εποχή.

Στις αρμοδιότητές της περιλαμβάνονται ο στρατηγικός σχεδιασμός του προγράμματος και η αναβάθμιση και διαμόρφωση της τηλεοπτικής εικόνας του σταθμού.

Επιπλέον, θα ηγείται της επικοινωνιακής κατεύθυνσης και της λειτουργίας που θα αφορούν στο τηλεοπτικό περιεχόμενο του σταθμού. Ο τηλεοπτικός σταθμός EPSILON καλωσορίζει την κα. Άλκηστη Μαραγκουδάκη στην οικογένειά του».

Εκτός όμως της κ. Μαραγκουδάκη με το σταθμό ξεκίνησε τη συνεργασία της και η Κική Σιλβεστριάδου, η οποία αναλαμβάνει τα καθήκοντα της Chief Operations Officer.

«Ο τηλεοπτικός σταθμός EPSILON ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την κa. Κική Σιλβεστριάδου, η οποία αναλαμβάνει τα καθήκοντα της Chief Operations Officer.

Η κa. Σιλβεστριάδου είναι κάτοχος διδακτορικού διπλώματος στα Οικονομικά και έχει πολυετή εμπειρία στον χώρο της τηλεόρασης.

Στις αρμοδιότητές της περιλαμβάνονται η ευθύνη της διοικητικής λειτουργίας και η ανάπτυξη των επιχειρησιακών δυνατοτήτων του σταθμού.

Ο τηλεοπτικός σταθμός EPSILON καλωσορίζει την κα. Κική Σιλβεστριάδου στην οικογένειά της».