Dancing with the stars: Η μεταγραφή από τον ΣΚΑΪ και τα ονόματα των συμμετεχόντων

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι εργασίες για τα reality που θα προβληθούν από τα κανάλια στη νέα σαιζόν. Το Survivor 2 κάνει πρεμιέρα στις 21 Ιανουαρίου στον ΣΚΑΪ, ενώ πυρετώδεις είναι και οι προετοιμασίες για το καινούργιο Dancing With The Stars που θα προβληθεί από τον ΑΝΤ1 .

Η εκπομπή αναμένεται να βγει στην μικρή οθόνη στις 26 Ιανουαρίου, θα προβάλλεται κάθε Παρασκευή ζωντανά και φαίνεται πως στο κανάλι του Αμαρουσίου έχει καταλήξει στους συμμετέχοντες αλλά και την παρουσιάστρια – έκπληξη.

Στο χορευτικό σόου αναμένεται να δούμε να διαγωνίζονται η Χριστίνα Λαμπίρη, αλλά και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Το ταλέντο τους στο χορό θα ξεδιπλώσουν ακόμη ο Αντώνης Βλοντάκης, η Δωροθέα Μερκούρη και ο Άνθιμος Ανανιάδης, σύμφωνα με την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ενώ υπάρχει το ενδεχόμενο ανάμεσα τους να βρεθούν η Μαρία Κορινθίου, ο Παναγιώτης Μπουγιούρης και η Όλγα Πηλιάκη.

Για την παρουσίαση του reality o ΑΝΤ1 επέλεξε την Ευαγγελία Αραβανή, πραγματοποιώντας μια μεγάλη μεταγραφή από τον ΣΚΑΪ.

Καινούργια πρόσωπα, όμως, θα δούμε και στην κριτική επιτροπή, καθώς στο πάνελ των κριτών θα καθίσουν η Ελεονώρα Μελέτη και ο Κωνσταντίνος Ρήγος, που τον έχουμε ξαναδεί στο So You Think You Can Dance. Οι υπόλοιποι κριτές θα είναι η Γκαλένα Βελίκοβα και ο Αλέξης Κωστάλας.