Αντίστροφη μέτρηση για το Survivor 2- Έφυγε για τον Άγιο Δομίνικο ο Σάκης Τανιμανίδης (βίντεο)

Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη προβολής του Survivor 2, αφού σε πέντε μόλις μέρες θα μεταδοθεί το πρώτο επεισόδιο.

Ο παρουσιαστής του ριάλιτι, Σάκης Τανιμανίδης, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, αποχαιρέτησε τους ακόλουθους του «για τους επόμενους έξι μήνες» όπως έγραψε, φεύγοντας για τον Άγιο Δομίνικο.

Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να φτάσουν στον Άγιο Δομίνικο και οι «Μαχητές» και οι «Διάσημοι» που έφυγαν από χθες, ενώ μόλις εγκατασταθούν όλοι θα ξεκινήσουν άμεσα τα γυρίσματα.

Την Κυριακή, στις 21 του μήνα, στις 21:00 θα προβληθεί το πρώτο επεισόδιο και όλοι περιμένουν ότι τα κοντέρ τηλεθέασης να σπάσουν.

Στο πρώτο επεισόδιο τον περισσότερο χρόνο θα έχουν τα βίντεο των παικτών, ώστε να τους μάθει καλύτερα το κοινό. Ουσιαστικά, την δράση θα την δούμε από την Δευτέρα, οπότε θα ξεκινήσει και η κανονική ροή του παιχνιδιού με αγωνίσματα και επιλογή παραλίας, όπως είχε συμβεί πέρυσι.

Το φετινό «Survivor» θα έχει σημαντικές αλλαγές, δηλαδή θα είναι πολύ πιο σκληρό για τους διαγωνιζόμενους και θα προσπαθήσει να κρατήσει τον πήχη του ενδιαφέροντος ψηλά, δεδομένου ότι ο ανταγωνισμός θα είναι πιο δύσκολος με τα υπόλοιπα ιδιωτικά κανάλια να βρίσκονται ήδη σε θέση «μάχης».