Survivor: Αυτός που έφυγε... κι αυτοί που μπαίνουν!

Μία ακόμη αποχώρηση είχαμε χθες το βράδυ από το Survivor. Όπως ανακοίνωσε ο Σάκης Τανιμανίδης, το τηλεοπτικό κοινό κράτησε στον Άγιο Δομίνικο τον Νικόλα Αγόρου και τον Θοδωρή Θεοδωρόπουλο αλλά όχι τον Νίκο Θωμά. Έτσι ο παίκτης των Μαχητών, που έλαβε τις λιγότερες θετικές ψήφους αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.
Συγκινημένος δήλωσε μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων:
«Έτυχε να έχω κάποιες ατυχίες και να μην μπορώ να αγωνιστώ, όπως θα μπορούσα. Όπως αξιοκρατικά με πρότεινε ο Χάρης για να φύγω, πιστεύω το ίδιο έγινε και από το κοινό. Δεν ήμουν ανταγωνιστικός. Από εκεί και πέρα, το ότι προσπάθησα να ακολουθήσω την ομάδα αθλητικά, σίγουρα αυτό μετά τους τραυματισμούς, δεν μπόρεσα. Χαίρομαι πάρα πολύ που βρέθηκα εδώ, ήταν σαν όνειρο ζωής για μένα. Το απόλαυσα όσο μπορούσα να το απολαύσω. Χάρηκα που γνώρισα, έστω και από μακριά κάποιους ανθρώπους που ήθελα να γνωρίσω από κοντά και κάποιους σίγουρα θα τους δω από κοντά μετά. Και ευχαριστώ και εσάς που με επιλέξατε να βρεθώ εδώ, που μου χαρίσατε αυτή την εμπειρία».

Όμως η αγωνία κορυφώθηκε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor όταν ο Τανιμανίδης τους ανακοίνωσε ότι 4 νέοι παίκτες έρχονται στο παιχνίδι!

«Θα σας πω ένα ακόμα νέο, τα νούμερα θα αλλάξουν σε λίγες μέρες, αφού δύο νέοι παίκτες θα έρθουν να προστεθούν στην κάθε ομάδα. Δύο καινούργιοι παίκτες για τους Διάσημους και δύο καινούργιοι παίκτες για τους Μαχητές. Γνωρίζαμε από την αρχή και σας το είχαμε πει ότι θα υπάρχουν προσθήκες παικτών. Ήδη είχαμε την προσθήκη της Ζωής και της Κωνσταντίνας. Αυτή τη φορά θα έρθουν δύο σε κάθε ομάδα», τους είπε ο Σάκης Τανιμανίδη.