Δείτε πώς είναι σήμερα ο «Ιησούς από τη Ναζαρέτ», Ρόμπερτ Πάουελ

Η ταινία ο «Ιησούς από τη Ναζαρέτ» του Φράνκο Τζεφιρέλι, αποτελεί σίγουρα ένα σταθμό στην ιστορία της μικρής οθόνης και την πιο πετυχημένη τηλεοπτική «διήγηση» της ιστορίας της ζωής του Θεανθρώπου.

Μια σειρά που γυρίστηκε από το 1975 έως το 1976 σε Μαρόκο και Τυνησία και προβλήθηκε για πρώτη φορά από το Ιταλικό κανάλι RAI 1 στις 27 Μαρτίου 1977. Τα τελευταία πάρα πολλά χρόνια προβάλλεται ανελλιπώς και στην ελληνική τηλεόραση.
Και δεν είναι τυχαίο ότι ο Ρόμπερτ Πάουελ, ο οποίος υποδύεται τον Ιησού, σαν εικόνα έχει ταυτιστεί απόλυτα με την εικόνα που έχουν φτιάξει πολλοί στο μυαλό τους για τον Χριστό.

Ωστόσο είναι αξιοσημείωτο ότι ο πρωταγωνιστής της Ρόμπερτ Πάουελ, μετά την τεράστια επιτυχία που γνώρισε ως Ιησούς, δεν μπόρεσε να συνεχίσει εξίσου εντυπωσιακή την καριέρα του. Μάλιστα ήταν δύσκολο να βρει έστω κι έναν μικρό ρόλο να υποδυθεί.

Ο ίδιος έχει πλέον συμβιβαστεί με το γεγονός και του δηλώνει: «Πραγματικά ελπίζω στο μνημόσυνό μου, να με θυμούνται και να με αποκαλούν όλοι ως «τον άνθρωπο που υποδύθηκε τον Ιησού».

Στα γυρίσματα της πετυχημένης σειράς ο Πάουελ ήταν 31 ετών. Σήμερα, στα 74 έχει αλλάξει πολύ – το γαλάζιο βλέμμα του όμως παραμένει το ίδιο διαπεραστικό

Το 2015
Το 2014Το 2012Το 2011Το 2007