Τατουάζ: Αυτές είναι οι δραματικές εξελίξεις στο αποψινό τελευταίο επεισόδιο! (Βίντεο)

Αυλαία απόψε το βράδυ για το αγαπημένο σήριαλ ΤΑΤΟΥΑΖ του ΑΛΦΑ. Οι τηλεοπτικοί ήρωες της σειράς μας αποχαιρετούν για το καλοκαίρι μέσα από ένα διπλό επεισόδιο, με ραγδαίες εξελίξεις και πολύ αγωνία.

Απόψε λοιπόν, η Τόνια συνειδητοποιεί πως ο Ορφέας δεν είναι αυτό που δείχνει και χάνει τη γη κάτω απ’ τα πόδια της. Η Αμαλία με τη Μαργκώ φτάνουν στην Αθήνα, βρίσκουν τον Θεοχάρη κι ετοιμάζονται για την κρουαζιέρα στις Κυκλάδες. Ο Ορφέας ζηλεύει παθολογικά την Ελένη και φτάνει στα όρια της τρέλας.

Ο Παύλος και η Μάρθα μένουν χωρίς προσωπικό στην ταβέρνα και πέφτουν με τα μούτρα στη δουλειά, ενώ από το μαγαζί τους περνάει και ο Σέκερης. Η Όλγα, ο Στέφανος και τα παιδιά ετοιμάζονται για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Ο Τόνυ αλλάζει τον αριθμό του κινητού του για να γλιτώσει από τα τηλεφωνήματα της Μαργκώ, ενώ ο Νικόλας απενεργοποιεί τα κινητά όλης της παρέας για να απολαύσουν τη στιγμή του γάμου στη Σκόπελο. Ένα τηλεφώνημα του Στρατηγού στη Μαργκώ τα τινάζει όλα στον αέρα…

Και στο τελευταίο επεισόδιο του Α’ κύκλου του «Τατουάζ» οι ζωές των ηρώων παίρνουν μια εντελώς διαφορετική τροπή, καθώς ο καθένας απ’ αυτούς έχει να αντιμετωπίσει δυνατές προκλήσεις και γεγονότα που θα αλλάξουν για πάντα σχέσεις, εξελίξεις και πορεία ζωής. Η Μαργκώ ξεκινώντας για μια κρουαζιέρα στα νησιά με τον Θεοχάρη και την Αμαλία, δεν μπορεί να φανταστεί την ανατροπή που θα οδηγήσει στη σύλληψή της, ενώ ο γάμος της Τατιάνας με τον Τόνυ θα έχει μια εξέλιξη που δεν περιμένει κανείς και θα αλλάξει τα δεδομένα… Το δικό τους ρόλο σ’ αυτά τα γεγονότα θα παίξει ο Νικόλας με τη Βέρα, ενώ η Άννα θα γίνει το εξιλαστήριο θύμα της βρώμικης υπόθεσης των όπλων.

Ο Άλεξ πρωταγωνιστεί σ’ αυτή την ιστορία, καθώς θα πρέπει να προστατεύσει την Άννα και να δώσει μια λύση ακόμα και με κίνδυνο της ζωής του. Κι ενώ η Τόνια, ξέρει πλέον ποιος είναι ο σίριαλ κίλερ και είναι έτοιμη να το αποκαλύψει στην Τατιάνα, ο Ορφέας σε μια κρίση μίσους για την Ελένη, αποφασίζει πως πρέπει να δώσει ένα τέλος στην ιστορία τους, βάφοντάς την με αίμα.

Στο φινάλε του Α΄ κύκλου του “Τατουάζ”, οι ιστορίες των ηρώων συναντιούνται και βάζουν άνω τελεία… για κάποιους στην πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής τους και για άλλους στη πιο δραματική κορύφωση ταυτόχρονα σε Λονδίνο, Αθήνα, Σκόπελο, Μετέωρα και Αίγινα.