Ο Αντετοκούμπο βάζει "τρίποντο" στον ελληνικό τουρισμό με το νέο σποτ του ΕΟΤ (video)

Στο νέο σποτ του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού πρωταγωνιστεί ο Γιάννης Αντετοκουμπο, ο οποίος για ακόμη μία φορά συμβάλλει με τον πιο ηχηρό τρόπο στην προώθηση του πλέον εξαγώγιμου προϊόντος της χώρας μας, του τουρισμού.

Στην σχετική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα παρουσία του ιδίου και της υπουργού Τουρισμού, Έλενας Κουντουρά, τονίστηκε ότι η πρόταση της υπουργού έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τον «Greek Freak» των Μιλγουόκι Μπακς, ο οποίος την αποδέχτηκε χωρίς δεύτερη σκέψη.

Λίγους μήνες νωρίτερα, ο Αντετοκούμπο πρωταγωνίστησε σε γνωστή καμπάνια της Aegean για τους σκοπούς της προώθησης του τουρισμού της χώρας μας. Αυτή τη φορά πρωταγωνιστεί στο νέο σποτ του ΕΟΤ για τη σεζόν 2018, μετά από πρωτοβουλία της Έλενας Κουντουρά.

Ειδικότερα, ο Γιάννης Αντετοκούμπο θα αποτελέσει το κεντρικό πρόσωπο της σύγχρονης Ελλάδας, η οποία είναι ανοιχτή σε όλους τους επισκέπτες 365 ημέρες τον χρόνο, αναδεικνύοντας όλα τα επιμέρους θεματικά τουριστικά προϊόντα της (γαστρονομία, πολιτισμός, αθλητισμός, city-break κ.ά.) με τη συμμετοχή του στο σποτ.


Στις δηλώσεις της, η υπουργός Τουρισμού ανέφερε: «Όταν γνώρισα την οικογένεια του Γιάννη συγκινήθηκε με το πόσο αγαπούν την Ελλάδα. Είναι άξιος πρεσβευτής της Ελλάδας και στο πλαίσιο αυτό ζήτησα να γίνει και πρεσβευτής του ελληνικού τουρισμού, κάτι που με χαρά, όπως είπε, αποδέχτηκε. Πρωταγωνιστεί σε ένα σποτ και καλεί τον κόσμο να επισκεφθεί την Ελλάδα 365 ημέρες τον χρόνο».

Η κ. Κουντουρά συμπλήρωσε ότι το διαφημιστικό σποτ θα προβληθεί από τα κοινωνικά δίκτυα του Έλληνα NBAer, από το υπουργείο, τις πρεσβείες, και τα γραφεία του ΕΟΤ στο εξωτερικό.

Η προβολή και προώθηση του βίντεο θα γίνει στη συνέχεια με συντονισμένες ενέργειες, ξεκινώντας από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του υπουργείου και του ΕΟΤ και με όλα τα διαθέσιμα διαδικτυακά εργαλεία στις ξένες αγορές.

Με την μεγάλη αναγνωρισιμότητα και απήχηση που έχει ο κορυφαίος έλληνας αθλητής του NBA, το βίντεο αναμένεται να συμβάλλει σημαντικά στην προώθηση και προβολή του ελληνικού τουρισμού διεθνώς.

Στην παρουσίαση του σποτ ο ταπεινός «Greek Freak» δήλωσε συγκινημένος που επελέγη ως πρεσβευτής του ελληνικού τουρισμού, τονίζοντας ότι αγαπά την Ελλάδα και θέλει να αναδείξει τις ομορφιές της.

Παρακολουθείστε το βίντεο που ανέβηκε ήδη στα social media του Αντετοκούμπο: