Το «Πέτα τη Φριτέζα» έρχεται τον Σεπτέμβριο στον ΑΝΤ1 με Μπέζο - Μουρατίδη

Ο ΑΝΤ1 επιστρέφει δυναμικά στη μυθοπλασία τον Σεπτέμβριο με μία ολοκαίνουργια τηλεοπτική πρόταση, με πρωταγωνιστές τον Γιάννη Μπέζο και τον Φάνη Μουρατίδη.

Ένας διεθνούς φήμης δύστροπος σεφ μαθαίνει ότι ο άνδρας που τον μεγάλωσε δεν είναι ο πραγματικός του πατέρας. Στην προσπάθειά του να ανακαλύψει τις ρίζες του αποφασίζει να φέρει τα πάνω – κάτω στη ζωή του και να μετακομίσει στο «Φτασμένο», ένα μαγευτικό παραθαλάσσιο χωριό. Εκεί, θα ανακαλύψει έναν πολύ διαφορετικό κόσμο και, τελικά, θα καταφέρει να γίνει ευτυχισμένος.

Αγαπημένοι πρωταγωνιστές θα καταφέρουν να μας καθηλώσουν και να μην χάσουμε ούτε ένα επεισόδιο από την ξεκαρδιστική κωμωδία του ΑΝΤ1, «Πέτα τη Φριτέζα».

O ελληνικής καταγωγής Κίμωνας Ορλώφ (Φάνης Μουρατίδης) είναι ένας διεθνούς φήμης σεφ, βραβευμένος με πολλά αστέρια Michelin. Αυστηρός, υπερόπτης και χωρίς φίλους έχει επιλέξει τη μοναχική ζωή. Ξαφνικά, θα ανακαλύψει ότι πραγματικός του πατέρας δεν είναι ο άνδρας που τον μεγάλωσε, αλλά ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας, «Η Λαγουδέρα», η οποία βρίσκεται σε ένα γραφικό παραθαλάσσιο χωριό. Ο Ανδρέας Μπασκιάς (Γιάννης Μπέζος) ο ξεροκέφαλος αλλά καλόψυχος ιδιοκτήτης της «Λαγουδέρας» αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα και η ταβέρνα του κινδυνεύει να κλείσει. Τότε, εμφανίζεται ο Κίμωνας αλλά δεν του αποκαλύπτει πως είναι γιος του.

Οι δυο τους θα πρέπει να συνεργαστούν, αν ο Ανδρέας θέλει να σώσει την επιχείρησή του. Οι συγκρούσεις τους όμως θα είναι μεγάλες και κάθε επεισόδιο συναρπαστικά απολαυστικό! Άλλωστε ποιος είπε ότι είναι εύκολη η προσαρμογή από τα sous vide στις φριτέζες και τις γάστρες;

Η σειρά «Πέτα τη Φριτέζα», βασισμένη στο τηλεοπτικό σίριαλ «El Chiringuito de Pepe», που έκανε θραύση στην Ισπανία, έρχεται στην Ελλάδα και τον ΑΝΤ1 με σπαρταριστούς διαλόγους και ένα δυναμικό καστ καταξιωμένων και νέων ηθοποιών.

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία: Ανδρέας Μορφονιός

Σενάριο: Γιώργος Κρητικός – Μάκης Πιτταράς

Εκτέλεση παραγωγής: J.K Productions

Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Μπέζος, Φάνης Μουρατίδης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Τζένη Μπότση, Ελένη Ουζουνίδου, Νικολέτα Κοτσαηλίδου, Πηνελόπη Πλάκα, Ηλίας Μουλάς, Λεωνίδας Μαράκης, Παύλος Πιέρρος, Στέφανος Μουαγκιέ, Κυριάκος Σαλής, Νεφέλη Κουλούρη.