Η νέα σειρά ρούχων γυμναστικής από την Calzedonia

Με την νέα Fitwear σειρά της Calzedonia θα πας γυμναστήριο θες δεν θες!

Βασικά κομμάτια της Autumn/Winter Fitwear collection είναι τα leggings χωρίς ραφές που προσφέρουν ελευθερία κινήσεων και είναι φτιαγμένα από hi-tech ίνα που τα κάνει απαλά σαν χάδι ώστε να μη μας περιορίζουν στην προπόνηση.

Σε τρεις εκδοχές,  push-up, total shaper και control tops μας χαρίζουν την πολυπόθητη υποστήριξη που όλες θέλουμε και σμιλεύουν γλουτούς και κοιλιά, με αποτέλεσμα η σιλουέτα μας να δείχνει τόσο μα τόσο πιο κομψή.

21_day2_kelly_110-copia

Αν πάλι ανήκετε σε εκείνες που αγαπάνε τη γυμναστική σε εξωτερικούς χώρους, νομίζουμε πως τα fitness leggings THERMAL θα γίνουν τα νέα must have σας. Με fleece επένδυση στο εσωτερικό τους, η οποία ρυθμίζει τη θερμοκρασία του σώματος, είναι ιδανικά ακόμα και για προπόνηση σε πιο κρύες συνθήκες, ενώ το KEEP RUNNING αντανακλαστικό print τα κάνει τέλεια επιλογή για να γυμνάζεστε ακόμα κι όταν βραδιάζει.

gsgs

tey

picmonkey-collage-30

 

Τέλος, το μεγαλύτερο ίσως άγχος όλων των γυναικών στην προπόνηση, που είναι φυσικά η σωστή υποστήριξη του στήθους, βρίσκει και αυτό τη λύση του με τα τρία δομημένα αθλητικά σουτιέν με ειδικά σχεδιασμένα cups που εγγυώνται άνετη, άψογη εφαρμογή χάρη στη dry-fit hi-tech ίνα τους, αλλά και τα μπούστα που φοριούνται με διάφορα κολάν. Με μια χρωματική παλέτα που παίζει με τις αντιθέσεις και συνδυάζει το μαύρο χρώμα με πιο φλούο αποχρώσεις, είναι εγγυημένο ότι θα απογειώσουν τόσο τη σιλουέτα σας όσο και το στιλ σας! #CLZFITNESS