Let Christmas begin! - Τα bazaar του διημέρου στην Αθήνα

Ο Δεκέμβρης μπήκε και η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα ξεκίνησε. Ως εκ τούτου, τα bazaar έχουν την τιμητική τους. Δείτε τα σαν ευκαιρία να γνωρίσετε συλλόγους, ήθη και έθιμα από άλλες χώρες και φυσικά να ενισχύσετε φιλανθρωπικούς οργανισμούς.

Αυτό το Σαββατοκύριακο 3-4 Δεκεμβρίου συμβαίνουν στην Αθήνα:

41ο Ιταλικό Χριστουγεννιάτικο Bazaar

Η Επιτροπή Συμπαράστασης Ιταλών «Co.As.It.», υπό την αιγίδα της Πρεσβείας της Ιταλίας στην Αθήνα, διοργανώνει το 41ο  Χριστουγεννιάτικο Bazaar, το Σάββατο 3 και την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου, στους χώρους της Ιταλικής Σχολής Αθηνών στα Άνω Πατήσια.

Στο Bazaar, που αποτελεί ένα από τα ιστορικά ραντεβού της ιταλικής κοινότητας στην Ελλάδα, μπορείτε να αποκτήσετε πολλά παραδοσιακά προϊόντα ιταλικής οινο-γαστρονομίας καθώς και από προϊόντα γνωστών ιταλικών εταιριών. Με τα έσοδα, η Επιτροπή «Co.As.It», σε συνεργασία με το Προξενείο και την Πρεσβεία της Ιταλίας στην Αθήνα, συνδράμει ιταλούς υπηκόους που διαμένουν στην Ελλάδα, οι οποίοι για διάφορους λόγους έχουν βρεθεί ή βρίσκονται σε δυσχερή οικονομική κατάσταση.

Φέτος, η Co.As.It., με στόχο να αντιμετωπίσει και άλλες πλευρές της κρίσης, θα φιλοξενήσει για πρώτη φορά έναν πάγκο με προϊόντα που έχουν ετοιμάσει πρόσφυγες από την Συρία και το Ιράκ, των οποίων οι εισπράξεις θα διατεθούν σε οικογένειες προερχόμενες από τις χώρες τους.

Στο τέλος του Bazaar (την Κυριακή 4 και ώρα 16:30), θα υπάρξει λαχειοφόρος αγορά, όπου θα κληρωθούν ταξίδια και αποδράσεις για Σαββατοκύριακα στην Ελλάδα και στην Ιταλία.

Ιταλική Σχολή Αθηνών

Μητσάκη, 18 – Πατήσια
Σάββατο 3 Δεκεμβρίου: 10:30 – 18:30
Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 10:30 – 16:30

STRAYCARE.GR : 2016 XMAS BAZAAR

staycare-bazaar-768x283Η Straycare.gr Αδέσποτη Φροντίδα πραγματοποιεί Xριστουγεννιάτικο Bazaar στο Dogs Furry Tail, με πολλές εκπλήξεις για τους μεγάλους αλλά και τους μικρούς της φίλους. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε τον καφέ σας συνοδευόμενο από τα υπέροχα γλυκίσματα που θα προσφέρουν γνωστά ζαχαροπλαστεία, αλλά και να γνωρίσετε μερικούς από τους τετράποδους φίλους μας που αναζητούν την παντοτινή τους οικογένεια.

Μερικά από τα προϊόντα που μπορείτε να βρείτε στο Bazaar: Μπλούζες, αναπτήρες, mousepad, τσάντες πλάτης, μαγνητάκια, σουβέρ, κούπες, χειροποίητα μπρελόκ straycare.gr, χειροποίητα διακοσμητικά αντικείμενα, γούρια, χριστουγεννιάτικες κάρτες, αξεσουάρ, μικροαντικείμενα, βιβλία κ.α.

Σκοπός και στόχος της Straycare.gr Αδέσποτη Φροντίδα, είναι η προαγωγή της φιλοζωικής ευαισθησίας,η αλλαγή της νοοτροπίας και της παιδείας του σύγχρονου ανθρώπου και κυρίως των νέων ανθρώπων και των παιδιών, με μοναδικό σκοπό την προστασία οποιουδήποτε πλάσματος βρίσκεται σε ανάγκη.

DOGS FURRY TAIL

Bεϊκου 99, Κουκάκι, Αθήνα
11.00-19.00
Πληροφορίες:
DOGS FURRY TAIL 210 9705086
STRAYCARE.GR 697-9522511
697-6134815

Bazaar ΜΚΙΕ

Οι φίλοι του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού (ΜΚΙΕ)», μια ομάδα εθελοντών και φίλων του ιατρείου που ζουν καθημερινά από κοντά τον αγώνα του ΜΚΙΕ για το ανθρώπινο δικαίωμα στην υγεία και την ακώλυτη πρόσβαση στο δημόσιο σύστημα ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, διοργανώνουν χριστουγεννιάτικο Bazaar στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης.

Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης (στο χώρο της πρώην αμερικάνικης βάσης, κοντά στο σταθμό του μετρό «Ελληνικό»)
4 Δεκεμβρίου 2016

10:00 – 18:00

Η “ΝΟΣΗΛΕΙΑ” στο Σύνταγμα

Έως και τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016 η “Νοσηλεία” διοργανώνει Χριστουγεννιάτικη Εορταγορά στην αίθουσα του ΜΕΤΡΟ στο Σύνταγμα.

Στο παζάρι θα βρείτε προϊόντα της φύσης, χειροποίητες κατασκευές, σπιτικές λιχουδιές, χριστουγεννιάτικα στολίδια, παιχνίδια, βιβλία, αξεσουάρ, ρούχα, παπούτσια, λευκά είδη και πλήθος χαριτωμένων χρηστικών και διακοσμητικών αντικειμένων σε πολύ χαμηλές τιμές.

Κατά τη διάρκεια των παραπάνω ημερών θα συλλέγονται περισσευούμενα φάρμακα (στο χώρο της Αίθουσας του ΜΕΤΡΟ), με σκοπό να διατεθούν σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

H “Νοσηλεία” είναι Ανεξάρτητη Κοινωφελής Οργάνωση, που προσφέρει δωρεάν Υπηρεσίες Υγείας σε συνανθρώπους μας που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού.

Από  τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.

Χριστουγεννιάτικο Bazaar της ΑΡΩΓΗΣ

Ο Δήμαρχος Αχαρνών, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΡΩΓΗΣ, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων των παιδιών της ΑΡΩΓΗΣ και το Φιλανθρωπικό Σωματείο ΑΡΩΓΗ, διοργανώνουν Χριστουγεννιάτικο Bazaar που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του κέντρου (Πλαταιών 23Α & Μπόσκιζας) Τα έσοδα θα διατεθούν για τις ανάγκες του Κέντρου.

 

PazarT 2016

Το Open C.A.S.E. 303 μαζί με 18 καλλιτέχνες και δημιουργούς συνδιοργανώνουν για τέταρτη συνεχή χρονιά στο PazarT 2016 (Λ. Κηφισίας 303, Κηφισιά), μια γιορτινή αγορά αντικειμένων τέχνης και δημιουργίας. Αντικείμενα τέχνης και design, πλεκτά ζωάκια, κοσμήματα από φυσικά υλικά, ασήμι, βότσαλο & ύφασμα, χειροποίητες τσάντες από τεχνόδερμα, μετάξι & βελούδο, πλεκτά αξεσουάρ, eternity scarfs και εσάρπες, γούρια, βραχιόλια από papier mache, χρηστικά αντικείμενα κ.ά. Κατά τη διάρκεια του PazarΤ 2016 μπορείτε επίσης να γευθείτε αλμυρές και γλυκές χειροποίητες λιχουδιές από τη Χαρά Γιαννακοπούλου.

PazarT 2016

Λ. Κηφισίας 303, Κηφισιά