Σαββατοκύριακο στην Αθήνα με χριστουγεννιάτικα bazaar και εκπλήξεις

Με τα Χριστούγεννα προ των πυλών, πολλά είναι τα bazaar που διοργανώνονται και αυτό το Σαββατοκύριακο και δίνουν την ευκαιρία σε όλους μας να αποκτήσουμε δώρα πρωτότυπα και χειροποίητα, συνεισφέροντας παράλληλα και σε σκοινωνικούς σκοπούς.

Τα bazaar του διημέρου:

Χριστουγεννιάτικο παζάρι του ΕΛΙΑ

Το χριστουγεννιάτικο βιβλιοφιλικό παζάρι του ΕΛΙΑ πραγματοποιείται μέχρι αύριο  στο βιβλιοπωλείο του Μορφωτικού Ιδρύματος της Εθνικής Τράπεζας (Αμερικής 13).

Θα βρείτε, μεταξύ άλλων, χριστουγεννιάτικα στολίδια, κάρτες και δώρα για μικρούς και μεγάλους, εμπνευσμένα από τις συλλογές του ΕΛΙΑ για μικρούς και μεγάλους, συλλεκτικά βιβλία, παρτιτούρες, λευκώματα και παιχνίδια, καθώς και το γούρι του 2017, η «Ανατολή», σε ασήμι 925ο και επίχρυσο μενταγιόν (20 €).

Christmas bazaar & Exibition στο Black Duck.

blackduck-bazaarΑπό τις 6 Δεκέμβρη έχει ξεκινήσει η έκθεση και το bazaar στη gallery του Black Duck με αντικείμενα τέχνης, χειροτεχνίες και δώρα, πάντα με την υπογραφή της μαύρης… πάπιας.

Έως 10 Ιανουαρίου 2017
Καθημερινές και Σάββατα: 13.00 – 22.00
Κυριακή: 19.00 – 22.00

Χριστουγεννιάτικο παζάρι του ΣΠΑΖ

Όπως κάθε χρόνο εδώ και 30 πλέον χρόνια, ο Άγιος Βασίλης ,αυτό το διήμερο, παρκάρει το έλκυθρό του και περνάει ένα διήμερο λίγο πριν τα Χριστούγεννα στο Χριστουγεννιάτικο παζάρι των νοτίων προαστίων, το παζάρι του ΣΠΑΖ (Σύλλογος Προστασίας Αδέσποτων Ζώων). Από τις 10 το πρωί ως τις 5 το απόγευμα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης, δίπλα στο Μητροπολιτικό Ιατρείο Ελληνικού (πρώην αμερικάνικη βάση).
Συμμετέχουν:

Σωματείο Γονέων Κηδεμόνων & Φίλων Ατόμων με Αναπηρίες «Ο ΕΡΜΗΣ»
Save A Greek Stray
Γαϊδουροχώρα
Εθελοντική Δασοπροστασία Νοτίου Υμηττού
Make A Wish

Μπαζάρ της Ελληνικής Φιλοζωικής

Το Xριστουγεννιάτικο Μπαζάρ της Ελληνικής Φιλοζωικής πραγματοποιείται αυτό το διήμερο στο Πολεμικό Μουσείο Αθήνας (Ριζάρη 2, Αθήνα) με ρούχα σε προσιτές τιμές.

Χριστουγεννιάτικο Bazaar του stray.gr

Το νιαουρίζειν εστί σκυλοσοφείν κι ούτως ειπείν, όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή, οι εθελοντές του Σωματείου Περίθαλψης & Προστασίας Αδέσποτων Ζώων “Stray.Gr” μας προσκαλούν στο 13ο Χριστουγεννιάτικο Bazaar για τα αδέσποτα ζώα που θα πραγματοποιηθεί 10:00 – 20:00, στο Thission Lofts, Πειραιώς 123, Αθήνα, απέναντι από την Τεχνόπολη στο Γκάζι (στάση Μετρό Κεραμεικός).

Μεταξύ άλλων, μπορείτε να βρείτε γούρια, δώρα, χριστουγεννιάτικα στολίδια, χειροποίητα γλυκά, κοσμήματα με θέμα τα ζώα, είδη για τον σκύλο σας και τη γάτα σας και το ημερολόγιο του 2017 που ετοιμάζεται και θα είναι διαθέσιμο στο bazaar.

Μόνο για το Σάββατο:

Xmas sHOp sHOp sHOp

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, το “Xmas sHOp sHOp sHOp” πραγματοποιείται στην αίθουσα Galaxy του Hilton Athens, από τις 10:00 έως τις 20:00. Μπορείτε να επιλέξετε τα Χριστουγεννιάτικα δώρα σας μέσα από μεγάλη ποικιλία αξεσουάρ μόδας, ενδύματα, κοσμήματα, τσάντες, είδη διακόσμησης, παιδικά είδη και πολλές πρωτότυπες προτάσεις.
Τα brands που συμμετέχουν είναι:
2 good 2 be wood Ανέμη b HandArt Collection Beautytestbox
Chef Stories Beauty diaries blog EVITA LOVES CAKES
Exeis ena lastixaki? Fenalie Goupi Jwls Handmade with love.gr
Hermina – Wristwear Joana Miseli Komono Hellas Kounia Bella
little closet Muse Of Infinity Party & Co. Petra towels Rotate SomedaySUPERLORA The KNLs Thetwinscollection The Woods. Στο φουαγιέ, η PrintSin μας υποδέχεται με μια mini gallery!

2ο Παζάρι Αγάπης

Το 2ο Παζάρι Αγάπης της Ελληνικής Εταιρίας για τη Σκλήρυνση Κατά Πλάκας και της ΜΚΟ “Ορίζοντες” αύριο, 10:00 – 19:00, στον Δημοτικό Κινηματογράφο “Μελίνα Μερκούρη” (Λεωφ.Ειρήνης 60, Ηλιούπολη).