Κέφι και εκπλήξεις στα τελευταία εορταστικά bazaar πριν τη Μεγάλη Εβδομάδα

Πασχαλινά bazaar στο παρα 5′ της Μεγάλης εβδομάδας για όσους δεν πρόλαβαν ακόμη να κάνουν τις αγορές τους

The Meet Market

meet

Στον κλασικό και αγαπημένο χώρο της Τεχνόπολης Δήμου Αθηνών (Πειραιώς 100, Σάββατο 8 & Κυριακή 9 Απριλίου, 12:00 – 22:00), πανέτοιμοι να γιορτάσουμε τον ερχομό της Άνοιξης που τόσο περιμένουμε, στο ετήσιο Πασχαλινό Meet Market, μια εβδομάδα πριν τη Μεγάλη Εβδομάδα. Με πολλές καινούριες επιχειρήσεις και brands αλλά και με ήδη γνωστά και αγαπημένα πρόσωπα που ενώνουν τις δυνάμεις τους και φτάνουν τους 130+ εκθέτες σε αριθμό!

Και να οι λόγοι για τους οποίους δεν πρέπει να χάσετε αυτό το Meet Market:

1. Σιγουρευτείτε πως θα περάσετε από το Food Room στο κτίριο Αποθήκη, αυτό με την μεγάλη μπλε πόρτα, όπου θα μπορέσετε να βρείτε και να αγοράσετε τοπικά παραδοσιακά προϊόντα παραγωγών από όλη την Ελλάδα!

2. Ετοιμαστείτε για το Εaster Egg Hunt που οργανώνει το Meet Market για τους μικρούς αλλά και για τους μεγάλους του φίλους! Ανακαλύψτε πάνω από 100 κρυμμένα πασχαλινά αυγά σε όλη την Τεχνόπολη, φέρτε τα στο κεντρικό ταμείο και κερδίστε τα δώρα του Meet Market!

3. Δώρα, ΝΑΙ δώρα… Γιατί ακόμα και χωρίς χσρήματα πάντα μπορείτε να φύγετε έχοντας πάρει κάτι από το Meet Market…Cd mixes από τους DJ μας, κονκάρδες, πόστερ, ένα δώρο έκπληξη κάθε φορά αλλά και την ευκαιρία να κερδίσετε το Mεγάλο Καλάθι του Meet Market! Ένα καλάθι γεμάτο με ένα δώρο από κάθε εκθέτη!

4. Μουσική! Non-stop Dj sets από τους καλύτερους dj’s της πόλης, που διαδέχονται ο ένας τον άλλο κάθε δύο ώρες!

5. Στηρίζουμε την τοπική οικονομία και δημιουργικότητα! Keep it local- Keep it Greek!

Γι’ αυτό λοιπόν, πάρτε ένα φίλο και ελάτε στο Γκάζι για ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο συναντήσεις, βόλτα, ψώνια, κουβέντα,φαγητό, μουσική και διασκέδαση!
Καλό Πάσχα!

Ξεblogάρισμα
Το ξεblogάρισμα για δέκατη συνεχή χρονιά διοργανώνει το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Απριλίου, στο κτίριο του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων (Ερμού 134), το πασχαλινό παζάρι του, για την ενίσχυση των παιδιών έως 3 ετών που ζουν με τις φυλακισμένες μητέρες τους και των άπορων κρατουμένων στις γυναικείες φυλακές Ελαιώνα Θήβας.

Stray.gr
katagrafh

Οι εθελοντές του Stray.Gr – Σωματείο Περίθαλψης & Προστασίας Αδέσποτων Ζώων, με  χαρά σας προσκαλούν  στο Πασχαλιάτικο  Bazaar  για τααδέσποτα ζώα που θα πραγματοποιηθεί τοΣαββατοκύριακο 8 & 9 Απριλίου 2017, (10:00-20:00), στο Thission Lofts, Πειραιώς 123, απέναντι από την Τεχνόπολη Γκάζι (στάση Μετρό Κεραμεικός).

Στο Πασχαλινό Bazaar του Stray.Gr θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίστε τους εθελοντές του Σωματείου και τη δράση τους, να γνωρίσετε σκυλάκια και γατάκια προς υιοθεσία αλλά και να αγοράσετε υπέροχα δώρα για εσάς και τους αγαπημένους σας.

ΚΕΕΠΕΑ – Ορίζοντες

afisa-1

ΚΕΘΕΑ-ΔΙΑΒΑΣΗ

ketheaΠασχαλινό παζάρι διοργανώνει το πρόγραμμα απεξάρτησης ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ, στη Στοά Κοραή (στάση μετρό: Πανεπιστήμιο).

Στο παζάρι μπορείτε να βρείτε λαμπάδες, χειροποίητα δώρα και γλυκά, φτιαγμένα από τις δημιουργικές ομάδες του προγράμματος.

Το παζάρι διοργανώνεται:

  • την Παρασκευή 07 Απριλίου 2017 από τις 11:00 έως τις 21:00
  • το Σάββατο 08 Απριλίου 2017 από τις 11:00 έως τις 19:00

 

Εκτός Αθηνών

Οι φίλοι της Μέριμνας

Ανοιξιάτικο παζάρι, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για την ενίσχυση της λειτουργίας του Συμβουλευτικού Κέντρου της Μέριμνας Θεσσαλονίκης, διοργανώνεται το διήμερο 8 & 9 Απριλίου, στην Αποθήκη Γ’, στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Τα έσοδα της διοργάνωσης θα διατεθούν για την ενίσχυση της λειτουργίας του συμβουλευτικού κέντρου του συλλόγου

Κέντρο Θεραπευτικής Ιππασίας

Το Κέντρο Θεραπευτικής Ιππασίας Σερρών διοργανώνει Πασχαλινό Bazaar, την Κυριακή 2 Απριλίου 2017 και την Κυριακή 9 Απριλίου 2017, από τις 11:00 έως και τις 15:00 στο χώρο του κέντρου στο Ν. Σκοπό.

Θα βρείτε χειροποίητες λαμπάδες και άλλα δωράκια σε πολύ καλές τιμές, φιλοτεχνημένα όλα από την εθελοντική ομάδα του ΚΕ.Θ.Ι.Σ.

Κατά τη διάρκεια του bazaar μικροί και μεγάλοι επισκέπτες μπορούν ν΄απολαύσουν βόλτες με τα άλογα, ζωγραφική και παιχνίδι, καθώς και την πλούσια φάρμα με τα ζωάκια.

kethis170329